Cześć ! Oto moje podanie Dokładny nick w grze: kajtym Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:3-4 godzin dziennie , a w weekendy więcej (zależy czy mam jakiś wyjazd czy nie). Ile masz lat:17 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najczęściej spędzam czas na survival i od czasu do czasu creative Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft gram ponad 2 lata od wersji 1.2.5 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Myślę , że ponad rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak , ale to była pomyłka , ponieważ podejrzewali mnie o x-ray'a , lecz wszystko zostało wyjaśnione z Moderatorem reconnect Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak . Byłem Moderatorem na innym serwerze , a konkretnie bizolo craft (nie będę podawał IP) Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Znam komendę /kick nazwa gracza - wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty: Ja , ponieważ gram już dość długi czas na tym serwerze i chciałbym pomagać innym za pomocą mojej wiedzy "Craftapple'owej" xd Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Kajetan, jestem 17-latkiem i chodzę do liceum ogólnokształcącego w Bydgoszczy . Mam dwóch starszych braci : Tymoteusz - 24 lata, Kacper-23 lata . Poznałem ten serwer dzięki koledze i bardzo mi się spodobał . Ekipa jest bardzo miła i pomocna . Dwa miesiące po pierwszym wejściu na ten serwer kupiłem SVIP'a , ponieważ bardzo mi się spodobał . Jeden z moich braci studiuje Stomatologię , a drugi Ekonomię . Lubię grać w gry typu CS:GO lub Minecraft . Mogliście mnie nie widzieć na serwerze , bo mój komputer był w naprawie i musiałem kupować nowy Moim hobby jest majsterkowanie (dlatego lubię grać na creativie) i granie w piłkę nożną , ręczną ,a także koszykówkę Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wchodzenie koniem przez drzwi , czasami widać bloki dzwiękowe w powietrzu Wymień kilku członków ekipy: Adminy: XInfiniterX , Wioletta ViceAdminy : Kshycho , Adsone Moderatorzy : Bobikowski , Pearl, Puma_Poland , Wymiatacz23 , Phantom_Screw Pomocnicy : Reconnect , Bizon , DejVoo , Aikoo , ThreeEyedMaster , Pat277 . Jakie obowiązki ma Pomocnik: -Pomagać ekipie w ogarnianiu czatu -Ogarniać innych graczy i pomagać im w ich problemach -Zgłaszać wszystkie bugi/błędy dla Adminów i ViceAdministratorów -Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum -Być dyspozycyjnym . Pozdrawiam Kajtym
Reconnect to BYŁ moderator , ale go zdegradowali za użycie /v podczas walki . A poza tym jestem na serwie praktycznie codziennie tylko miałem taką dłuższą przerwę , bo mój komputer był w naprawie i musiałem kupować nowy
Na NIE coś na serwie nie widuje --------------------------------------------------- Pozdrawiam GirlGamersPL