Dokładny nick w grze: Hero_Nr_3 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-4 godz. Ile masz lat: 11 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 3 tyg. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Podstawowe: /mute, /ban, /tempban, /jail, /kick, /fly, /gm 1 Dlaczego Ty: Znam dużo komend jako Pomocnik. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Lubię minecrafta, i gram w niego najdłużej i naczęściej. Nie lubię kiedy ktoś mnie wyzywa lub ośmiesza. Bardzo lubię budować, kickowac ( ) i prowadzić pożądek na serwerze. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: bugów i błędów nie, ale cheaty tak: Huzuni, fly, x-ray itd Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, Wioletta, wymiatacz23, Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać graczom, którzy czegoś nie umieją. Podpowiedzieć crafting jakiegoś itemu i na przykład wypisać warpy, jeśli ktoś ich nie zna, lub nie pamięta.
sory pomyliło mi się z moją wcześniejszą rangą modem i wypisałem komendy moda xd komendy pomocnika: We, Wg, Factions i Plotme itd.
ieniasz? What the fuck? xD [hr] Dobra, no sory, tylko kick, ok. zawsze musi być ten pierwszy raz Pomocnik?! jak mam znać komendy Pomocnika nie będac nigdy nim? [hr] Odpowiedz, skoro wiesz? Hmm? A może cośzmienicie w podaniu? Jak my, chętni mamy znać się na byciu pomocnikiem skoro dopiero PISZEMY PODANIE?
Virt jest poradnik dla pomocnika. Zobacz:craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=2269 W nim sa wypisane podstawowe informacje o tym co masz jako pomocnik robic jakie masz komendy itp.
Na NIE : -Grasz tylko 3tyg. na serwerze -Wiek -Złe komendy -Krótkie podanie -------------------------------------- Pozdrawiam GirlGamersPL