Dokładny nick w grze: Virt Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-6 godz. Ile masz lat: 19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: 6 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 6 dni. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): kick Dlaczego Ty: DObrze sprawowałem się na innych serwerach. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nie lubię być poniżany. POstanowiłem napisać podanie, gdyż po prostu nie lubię być Graczem ani Vipem. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Bugów i błędów nie widziałem. Cheatów też nie ale znam ich trochę: fly, x-ray, kill-aura, Huzuni ( huzuni to skład tych wszystkich cheatów ) Wymień kilku członków ekipy: Phantom_Screw Pearl MrAstar [hr] Mam nadzieję że zostanę Pomocnikiem O i sory za to podanie stare, to podanie mojego młodszego brata bo mamy tego samego kompa, i te same konto. Ale spokojnie, on nie gra w grze na koncie Virt [hr] Ma konto o ile się nie myle Hero_Number_3 czy Hero_Nr_3, coś takiego.
Hej Virt, bez urazy, ale trochę szybki jesteś. Pograj dłużej, poznaj bugi, błędy na serwerze. Poznaj TYCH zwykłych graczy, vipów, svipów, no i naszą władzę i ekipę serwera bo kazdy z nich na swój sposób jest spoko. Odważę się i w imieniu wszystkich napiszę tak: * nikt z NAS nie lubi być poniżany* Rozpocznij przygode na Craftapple. 6 dni- trochę krótko więc narazie jestem na NIE Virt, * twój brat* bardzo podobne podanie napisał, odpatrzyłeś od młodszego?
NIE! Podanie krótkie Kilka błędów Za mało grasz na serwerze Liczba postów Nie pomagasz Nie wypowiadasz się
Na nie 1. Podanie nie jest oparte dokładnie na wzorze 2. Krótki staż na serwerze Pograj więcej, poznaj serwer i spróbuj ponownie za miesiąc.
Na NIE Grasz 6 dni i już chcesz na pomocnika ??? --------------------------------------------------------- Pozdrawiam GirlGamersPL
Ehh... Dobra adsone. za miesiąc spróbuję i zobaczymy co z tego wyjdzie Pogram dosyć długo i tak jak będę już mieć nabite z 9 msc. to się zgłoszę. I oczywiście wtedy będę mieć 20 lat bo 3 marca mam urodzinki ;D [hr] Ale przede wszystkim dziękuję, że ktoś zobaczył ten wątek i w nim napisał na poprzednim serwerze strona była prawie pusta, ale serwer miał 100 slotów. Polecę ten serwer na GG, Skype, YT, Ask, Askpro i FB [hr] Kolega gra w minecraft'a to może zobaczy ten serwer i kupi Vipa? Kto wie XD [hr] Ja też kupię Vipa jutro albo za 3 dni ( w ciągu tych 3 dni na pewno kupie )
Dobra virt. Jak napiszesz za miesiac bd na duze tak Sorki za brak polskich znakow pisze z telefonu [hr] Ps: udzielaj sie na czacie pokaz ze chcesz
Na NIE: 1.Za krótko grasz na serwerze. 2. Mówiąc nie pomagasz bo trzeba też sie udzielać nawen jeśli nie jesteś pomocnikiem. --------------------------- Pozdrawiam GacekPL