[Podanie] Gmanos Dokładny nick w grze: Gmanos Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W tygodniu od 4-5 Godzin a w weekend więcej. Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: Od wersji 1.6 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Myślę, że ponad rok. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Taak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód Dlaczego Ty: Mimo to, że moje zachowanie na serwerze wygląda różnie to jako osoba pełniąca stanowisko Pomocnika starałbym się zachowywać jak najlepiej oraz mimo to, że dostałem degrada za użycie /v podczas walki, żałuje tego i chciałbym spróbować ponownie. Bardzo długo gram już na serwerze i znam większość graczy oraz większość komend i problemów serwera. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 16 lat chodzę do liceum i wolnych chwilach gram w minecrafta. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: - Przechodzenie koniem przez drzwi lub ściany. - Pokazywanie się bloków dźwiękowych w powietrzu. - Przy szybkim pływaniu łódką, lub wchodzeniu po pnączach dostajemy kicka za latanie. Wymień kilku członków ekipy: MrAstar, Adsone, Kshycho, Wymiatacz23, Phantom_Screw, Pearl, DejVoo, pat277, marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Głównym obowiązkiem Pomocnika jest wywalanie graczy za: spam, uzywanie wulgaryzmów, Floodowanie, i obrażanie innych. Jego kolejnym obowiązkiem jest pomaganie graczom gdy maja jakiś problem np. Nie wiedzą jak zrobić działkę albo klan.
Na nie 1. Pierwszy i główny powód to napisz swoje podanie. 2. jak już kopiujesz to popatrz co jest napisane "mimo to, że dostałem degrada za użycie /v podczas walki, żałuje tego i chciałbym spróbować ponownie" Brak słów.