Mam taki pomysł, żeby admin przygotował jakąś strefę (teren) do walk pvp (celem turnieju - strefa nowa, bliżej nieznana nikomu). Ta strefa byłaby dostępna powiedzmy przez 3 dni, żeby każdy się zapoznał. Następnie osoby, które chciałby wziąć udział w turnieju, pisałyby na forum/mail. Z tych osób admin losowałby przeciwników (system rosyjski). Oczywiście turniej nie musi się odbyć w ciągu jednego dnia. Walki mogą się odbyć np za tydzień, albo po ustaleniu, że ktoś przegrał bo po tygodniu się nie zalogował do gry. Wiecie, trzeba to opracować. Dajcie znać co myślicie, mogę ewentualnie przygotować taki turniej + regulamin. Myślę, że można opracować też różne warianty turniejów, z potkami i bez, z enchantem i bez ... na łuki itd. No a co do nagród to np głowa przegranego z nickiem.... taki użytkownik patrzy na tą głowę a tam napis "deevee przegrał walkę o 3cie miejsce w turnieju"
Jestem na tak Przydała by się taka arena. Ale pisanie na emaila o prośbę turnieju... Nie lepiej powiadomić admina na miejscu, że się chce z tą osobą solo na takiej arenie Poco nagrody jak nagrodami będzie eq przeciwnika