Dokładny nick w grze ? _PaniSmietanka_ Ile czasu możesz poswiecic serwerowi ? Serwerowi moge poświecić od 5h do 10h Ile masz lat ? Mam 16 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu np Survival, Creative,Seablock ? Najwięcej czasu spędzam na Survival Jak długo grasz w minecrafta ? W minecrafta gram 3 lata Jak długo grasz na serwerze mc.craftapple.pl ? Na serwerze craftapple gram niecaly rok Czy miałeś kiedyś tu bana ? Nie nigdy nie miałam tu bana Czy pełniłeś podobną funkcję na innym serwerze ? Nie Czy znasz komendy pomocnika (wymień je) /kick nick wykopuje danego gracza Dlaczego ty ? Ponieważ lubie pomagać oraz nie lubie gdy gracze klną Opisz siebię w kilku długich zdaniach. Mam na imię Nikola ,pochodze z radomia.Kocham zwierzaki mam kilka kotów.Interesuje sie Modą,czasami rysuje swoje własne projeky.Lubie tańczyc oraz spiewac.W przyszlosci chcialabym zostac kosmetyczka lub projektantka mody. Czy znasz jakies bledy/bugi na serwerze? Tak znam - Przechodzenie koniem przez drzwi i sciany. Wymien kilku czlonkow ekipy. XInfiniterxX ,Adsone,Pearl,Aikoo Jakie obowiazki ma pomocnik? Ma za zadanie pomagac moderatora i admina w ogarnianiu czatu. POZDRAWIAM _PaniSmietanka_ ♡♡♥♥♡♡
Jestem na bardzo duze T-A-K udzielasz sie na forum czesto wchodzi,widze na jak czesto pytasz czy ktos potrzebuje pomocy.A co do podania to bardzo ładnie napisane
Czy ja wiem czy to podanie jest takie piękne ? Do najlepszych nie należy. Jest tu naprawdę bardzo, ale to bardzo mało napisane. Brakuje słów, którymi można było by wzbogacić treść. Nie widzę, żebyś pomagała. Na forum to bardzo rzadko cie widzę. Jestem zdecydowanie na NIE!
NIE Nie udzielasz się na forum, Krótkie podanie mało rozpisane, Ortografia, Nie pomagasz, Nie widzę Cię tak często jak napisałaś,
20:57- ,,Napisałam podanie na pomocnika oceńcie''. 21:31- ,,Oceńcie moje podanie''. 21:47- ,,Siema ocenicie moje podanie?'' Jestem na NIE.
Jestem na NIE! Ludzie pytając się o rozważenie podania pokazujecie że zależy wam tylko na randze Pomocnika niż na pomaganiu innym graczom, czekaj cierpliwie aż ktoś ci napisze Tak/Nie. A admin Akceptuje/Odrzuci/
1. Nazwy miast piszemy WIELKĄ literą. 2. Dziś rejestracja na forum, no i wrzuta podania ( do wczoraj zerowy udział był na forum ). 3. Ostatnie zdanie w twoim podaniu: cyt:"Jakie obowiazki ma pomocnik? Ma za zadanie pomagac moderatora i admina w ogarnianiu czatu." - bez składu i ładu. 4. Piszesz, że grasz niecały rok, ja również, ( a twój czas online to 1 godzina i...? Sorry, jakoś trudno mi w to uwierzyć ). na podstawie w/w punktów jestem na NIE
[Dzisiaj 23:02:10] _PaniSmietanka_: Waldemar chce do ciebie napisać jak sie pisze na PW [Dzisiaj 23:01:14] _PaniSmietanka_: Jak pisac na PW [Dzisiaj 23:00:17] _PaniSmietanka_: Widacć a po drugie Popek kja ci nic nie pisalam już wiesz dlaczego jestem na nie...