[align=left]Dokładny nick w grze:Nazywam się Kung_fu_Pajda 2.Ile czasu możesz poświęcić serwerowioswięcam serwerowi około 6 godzin. 3.Ile masz lat:Mam 13 lat. 4.Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Gram codziennie na survivalu. 5.Jak długo grasz w Minecraft:W Minecrafta gram już 3 lata. 6.Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Na craftapple gram 1,5 roku 7.Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nigdy nie miałem bana tylko kilka razy kicka za fly podczas walki[/i][/size]. 8.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Bylem na koledzy serwie czatmoderatorem 9.Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick (nick) (powód) 10.Dlaczego Ty:Lubie pomagać innym. Jestem ogarniętą osobą myslę że poradze sobie w byciu pomocnikiem.11. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Bartek mam 2 braci. Mieszkam w Lublinie. Lubię grac na kompie najwiecęj gram w minecrafta na serwerze mc.craftapple.pl.Uprawiam sport piłke koszykową .Jestem osoba ogarniętą jak na swój wiek. 11.Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Gdy sie z kims bijesz to cie wywala i nagle przyciaga.I gdy sie klepiesz to czasami dostajesz kicka za fly. 12.Wymień kilku członków ekipy:admin:XinfiniterX Wioletta. vice admin kshycho mrastar adsone. moderatorzy XBlowUpX Pearl. Pomocnicy Phantom_Screw Puma_Poland Aikoo pat277 ThreeEyedMaster RaddiPL Viran123 Bizon Marcinek7 Reconet Dejvoo 13.Jakie obowiązki ma Pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy,usterki,bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
Coś nie widzę tejtwojej pomocy na survivalu, a siedzę tam przynajmniej 3h. Jestem na Nie. Pozdrawiam Nazilord24.
Jestem na N-I-E. - Na survivalu jest dużo pomocników. - Nie widzę żebyś udzielał się na czacie globalnym. - Wiek. - Nie udzielasz się na forum.