Dokładny nick w grze: AngiePL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Od 2 do 8 godzin dziennie Ile masz lat:Mam 18 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Szczerze mówiąc, to na creative, ale na survivalu też Jak długo grasz w Minecraft:4 lata (prawie pięć) Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 lata, w maju 3 lata Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nigdy, jestem grzeczna dziewczynką ;D Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak, byłam Policjantem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/Kick Dlaczego Tyonieważ jestem bardzo sympatyczną osobą, potrafie dogadać się z graczami i administracją. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem dziewczyną, w minecrafta gram od 2010 roku, częstą czytam jakieś poradniki dla policjanta, pomocnika moderatora serwera, jestem po prostu uzależniona od minecrafta i od serwera mc.craftapple.pl Nie jestem taka.. Smutna, ponura itp. Jestem sympatyczna, i szybko polubiłam Virana123 Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak, na serwerze creative mechanizmy ciągle bugują serwer, i próbuję znaleźć autora błędów Wymień kilku członków ekipyejVoo, Viran123,kshycho,MrAstar,adsone, Wioletta Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi przede wszystkim pilnować porządku na serwerze. Powinien łapać cheaterów, szukac powodów, dlaczego są lagi na serwerze i zgłaszać różne błędy itp. moderatorom, viceadminom i adminom