Nick w grze:Kung_fu_Pajda 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Aikoo 3. Serwer: (np. survival/creative)survival 4. Przybliżona data:2015r. 2.2 9:40 5. Dowody:Wywalenie za nic wyzywala mnie lady a gdy ja 1 slowo jej powiedzialem to mnie wywalila .
Napisałes "Twoja Stara" i to sie nazywa omijanie cenzury Jeżeli dajesz gwiazdki to nie znaczy że to cenzurujesz kotku ;* Tylko dajesz SS jakim jesteś niedorozwiniętym dzieckiem Pozdro ;*
Dostałeś kicka nie za nic tylko za ominięcie cenzury a nie byłeś nawet podczas ct więc nie wiem po co robisz awanturę niepotrzebną.. A co do Lady , tak , wyzywała Cię ale nie było to ani wulgarnie ani obraźliwie więc nie mogłam dać jej kick , ale zauważ że gdy ją poniosło za bardzo i napisała już wulgaryzm to otrzymała ten kick.
To nie masz dowodów , a skargi bez dowodów są nie ważne A co do tego ss co dałeś jako dowód w samej skardze... Ehem ;-; Tam nic nie ma takiego co mogło by być jako dowód.
@LadyGirl Jeszcze raz i wyciagne z tego konsekwencje. @Aikoo bylaś na zw, wiec mialas prawo nie wyrzucic. @Kung_fu_Pajda Sam nie jestes lepszy, dostaje mase skarg na twoj temat ze robisz balagan na czacie, floodujesz itp. @TOPIC Myslę, że infi nie zdegraduje Aikoo za takie coś. Proponuje tylko ostrzeżenie, a jako motywację przybliżę, że była na zw o czym świadczy odpisanie "jj"
Na załączonym ss widać jedynie złe zachowanie LadyGirl i "JJ" Aikoo, co sugeruje, że była ZW. Więc załączony zrzut ekranu nie jest żadnym dowodem, chyba żebyś załączył następny jak po powrocie Aikoo LadyGirl nadal nie została wyrzucnona. Zamykam. /LadyGirl Warn..