Dokładny nick w grze: ProEloPlayGames Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2 do 5 godzin dziennie Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Creative Jak długo grasz w Minecraft: okolo 4 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od dzisiaj [wiem ze to minus i zdaje sobie swiadomosc ze napewno sie przez to nie dostane] Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, pelnilem takie funkcje jak: Wlasciciel, vicewlasciciel, admin, mod, pomocnik. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [nick] Dlaczego Ty: Jestem mily, kulturalny oraz ogarniety. Uwielbiam minecraft oraz inne gry typu Block oraz RPG. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem mily ogarniety oraz kulturalny. mam na imie adrian oraz 16 lat. jestem w tej sieci serwerow od 1 dnia. jesli zostane pomocnikiem to was nie zawiode. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie. Wymień kilku członków ekipy: Wioletta (chyba), MrAstar, Pearl, Aikoo oraz Bizon. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pilnowanie graczy, jesli wyzywaja danie im mute. jesli broja danie im Kicka/bana. Jesli prosza o admina/op/itemki/vip ignorowac ich/dac mute. Pomaganie moderatorom w ogarnianiu chatu. Zglaszac wszelkie bledy/bugi. Byc dyspozycyjnym. Uczestniczac w zyciu serwera/forum. Pomagac gracza w ich problemach. [hr] @refresh
Na NIE. Powodów nie będę wymieniać bo jest ich bardzo dużo ale głównym powodem jest bardzo krótki staż na serwerze i to że nie przeczytałeś regulaminu (co widać) ...
Na nie. Najpierw piszesz ze komendy to /kick a potem piszesz że obowiązkiem pomocnika jest danie kicka/bana jak gracze się wyzywają itp., staż. Pograj z miesiąc a nie grasz dzień i się pachasz na pomocnika. Pozdrawiam Nazilord24.
Dlaczego w każdym Podaniu piszę, że dana osoba ma 16 lat ? Dziwne to trochu. Co do samej oceny tego o to Podania jestem na Nie.