Nick w grze: pingwinek12 Czas który mogę poświęcić serwerowi: 2-3 godziny Najwięcej czasu spędzam na serwerze seablock W minecraft gram od ok. 4 lat Na craftapple gram od 2 lutego 2015 Nigdy nie dostałem tu bana ani nie byłem kickowany Byłem pomocnikiem na serwerze: Tam były 3 komendy: /kick [nick] /mute [nick] oraz /fly Dlaczego ja: Mam niemałe doświadczenie, na jednym serwerze byłem adminem przez rok(ponieważ został zamknięty). Na drugim serwerze byłem pomocnikiem, ale zgubiłem jego IP bo kupiłem nowy komputer. Na trzecim serwerze byłem moderatorem ale to było 2 lata temu. Mam 12 lat nigdy nie dostaję banów, nigdy nie przeklinam na serwerach raz dostałem bana za buga na serwerze. Na serwerze nie zauważyłem żadnych błędów. Administratorzy: XInfiniterX, Wioletta Vice Administratorzy: MrAdsar, ksycho, adsone, Pearl Moderatorzy: wymiatacz23, Bobikowski, Phantom_Screw,Puma_Poland Pomocnicy: DejVoo, Ajkoo,pat227, TreeEyedMaster, RaddiPL, Viran123, Bizon, Marcinek1, reconnect[/color][/size][/font]
Jestem na NIE. -Wiek nie jest zbyt odpowiedni ale az tak tragicznie z nim nie jest. -Złe komendy, pomocnik ma tylko komende /kick.
Jestem na NIE -Masz za mało lat. -Złe komendy. To nie ten serwer. -Pisze żeby napisać członków ekipy czyli Pomocników i Moderatorów. -Złe Nicki. -Brakuje kilku punktów. -Za krótko grasz na serwerze. Przeczytaj regulamin a potem pisz podanie. Widzę Ciebie czasem na serwerze. Pozdrawiam Kuba04
Viran weź się trochu nad sb zastanów i nad tym co piszesz! Co do Podania jestem na Nie. Najpierw zapoznaj się z serwerem.
Jestem na NIE. Za mały wiek Brak wzoru Złe Nicki : Ajkoo - Aikoo, TreeEyedMaster - ThreeEyedMaster, Marcinek1 - Marcinek7 Złe komendy
Jestem na NIE! - Zrobiłeś dużo błędów w nickach np. MrAdsar (MrAstar), ksycho (kshycho), Marcinek1 (Marcinek7) itd. - Grasz od 2 lutego i ani razu cię nie widziałem na SeaBlock.
Jestem na nie: 1. Nie zastosowanie się do wzoru 2. Mało czasu miałeś na obeznanie się z serwerem 3. Pomocnik ma tylko jedną komendę /kick nick powód 4. Podane nicki posiadają błędy
Na NIEE. -Wiek -Złe komendy -W punkcie "Wymień kilku członków ekipy" wymieniłeś też członków administracji a podane nicki i tak mają błędy -Krótki staż na serverze -Zły wzór