MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Regulamin , serwer , gracze.

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Kerio, 12 Luty 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kerio

Kerio Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam , moim zdaniem powinien być zmieniony regulamin serwera.
    Zbyt dużo gra na serwerze Cheaterów a gdy "my" gracze piszemy o tym na forum to Admin odpowiada : Nie masz dowodów.
    Oszustów też nie brakuje za co również powinien być moim zdaniem ban jest tam wiele ludzi na "surowcowej" co piszą sojusz do innych , lepszych graczy. A gdy nadarzy się okazja to zabijają aby tylko zdobyć itemy. Już nie raz zdarzyła mi się taka sytuacja , nawet dzisiaj gracz ImProGieniek , który wydawał się spoko wykorzystał sytuacje i zabił mnie oczywiście dla itemów , bo przedtem pytał co mam ubrane.
    Admini również powinni częściej przesiadywać na forum i szczególnie na serwerze. Mówie tu o surowcowej gdzie czasami przypatrzyli by się walczącym graczą.
    A dla tych którzy podczas pvp chcieli by mieć sojusz powinno zostać wprowadzone np : Akceptujesz sojusz od gracza Nowy? Tak/Nie. I wtedy jeśli byśmy się zgodzili ten gracz nie mógł by nas atakować. (myślę że to zmieniło by liczbę złodzieji) oraz maksymalna liczba graczy w sojuszu "2".

Z poważaniem gracz , Kerio.

Reklama
  2. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Takie usankcjonowanie sojuszy (poprze pełną akceptację i nietykalność) byłoby OK. Tylko co w sytuacji, kiedy jedna z osób wypowie sojusz, a druga tego nie zaakceptuje?

Czyli... masz sojusz z ImProGienek, jesteście na surowcowej, jeden z was wypowiada sojusz i co wtedy? Można atakować bez akceptacji tego drugiego czy nie?

Spoczko, pewnie powiedziałeś sobie w głowie "nie można".

To teraz wyobraź sobie dalszą historię, że ty nie akceptujesz zerwania sojuszu i dalej trwacie w sojuszu, który nie ma sensu bo jeden z graczy go nie akceptuje, a drugi robi mu na złość i go nie rozwiąże.

Co wtedy?

Ok, pewnie pomyślałeś sobie, że jednak "można" rozwiązać sojusz bez akceptacji tego drugiego, co wtedy? Dwóch sojuszników napada kiedy chce na ciebie.

Teraz kwestia zaufania.

Albo się komuś ufa w tej grze, albo nie. Tak jak w życiu, zaufanie buduje się jakiś czas. Jak ktoś na surowcowej prosi o sojusz i ty go akceptujesz, to jesteś naiwniakiem do kwadratu.

Ubierze najlepsze ciuchy jakie masz i przyjdź na sojusz do mnie, a ja wtedy cię .... :)

Co do adminów i surowcowej. Zakładam, że admini tam siedzą i widzą sytuację (są niewidoczni). Ja sam wczoraj padłem po 2 hitach, a mam prot4, zjadłem koxa i wypiłem siła 2. Też mnie to leczy, no ale cóż...

D.

3. Kerio

Kerio Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wychodzi jedna osoba z gry sojusz zostanie zerwany .

4. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jaśniej proszę, bo chyba mam za małe IQ.

D.

5. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
    a moze zerwanie sojuszu trwalo by kilka minut ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę