Dokładny nick w grze : ShinJex Ile czasu możesz poświęcić serwerowi : 5 godzin dziennie Ile masz lat:12 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu : Survival Jak długo grasz w Minecraft : 5 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl : 2 lata Czy miałeś/aś kiedyś tu bana : Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze : Tak (mam) Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je) : /kick,/mute ,/cc lub /cglobal Dlaczego Ty : Gdyż chciałbym pomóc początkującym graczom i uchronić ich od oszustw Opisz siebie w kilku długich zdaniach : Jestem ogarniętym i zaufanym człowiekiem polecanym przez różne osoby. Ogarniam wszystkie podstawowe komendy i permisje. Byłem technikiem na 2 serwerach.Potrafie naprawde wiele i naucze się jeszcze więcej.
Jestem na NIE! 1. Złe komendy pomocnik ma tylko komendę /kick 2. Brakuje kilka punktów. - Wymień kilka członków ekipy. - Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze. - Jakie obowiązki ma pomocnik. 3. Masz mały wiek. 4. Nie musisz mieć pomocnika żeby pomagać.
Irytujące. Każdy piszący, że chcąc zostać jakąś ważniejszą rangą pisze, że chce pomagać graczom a tak na prawdę to dla zabawy i doświadczenia. Wkurza mnie coś takiego... Każdy wie, że pomagać graczom można bez rang administracyjnych.
Jestem na NIE Powody zostały podane przez DejVoo. Jeszcze dodam że: -Gram na serwerze od 2 miesięcy a Ciebie nigdy nie widziałem. -Brakuje pomocników na SB i Creative. Pozdrawiam Kuba04
Krótszego Podania jeszcze nigdy nie widziałem. Te zdania nie są w ogóle rozwinięte. Jestem na Nie. Nie pisz już więcej Podań bo będą odrzucone z racji małego wieku.
Na NIE - Krótkie podanie - Złe komendy - Podanie no nie według wzoru - No wiek za mały - Nie widziałam cię na serwie
Mój Nick w grze:kubagag Na grze spędzam:4 godz dziennie Miałem swój serwer i mam już doświadczenie z budowaniem ,mam dużo nowych pomysłów na serwer np.wykupienie banu Znam komendy ,interesuję się informatyką. W minecrafta gram 6 lat. Mam 15 lat. Proszę o rozpatrzenie mojego podania
kubagag Załóż nowy wątek a nie pisz swojego podania w innym. Przeczytaj to: 1. http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=2269 2. http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=11 Jak przeczytasz to dopiero napisz swoje podanie.
Ehh Kuba DejVoo dobrze radzi. Co do podania jestem na nie 1. Podanie bardzo krótkie 2. Mały wiek 3. Jestem praktycznie codziennie na serwerze Ciebie nie widzę. 4. Nie pomagasz graczom 5. Nie przypominam sobie abyś się udzielał na forum