Dokładny nick w grze:SMAV Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:6-7 godzin Ile masz lat:17 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock):survival lub na creative Jak długo grasz w Minecraftkolo 3 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.plkolo roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick nick powod Dlaczego Ty:wczesniej mialem vice adma bo wygralem konkurs dobrym vice na tamtym serwie i dostalem awans na adma Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Ja się nazywam Kuba.chodzę do 1 liceum. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:nie Wymień kilku członków ekipy:Vice pearl,adsone,kshycho mod phantom_Screw Jakie obowiązki ma Pomocnikilnowanie chatu oraz pomagania modom i admninów
Tak jak Nazilord24, jestem na NIE! A poza tym, twoje zachowanie w grze nie jest najlepsze. Pozdrawiam!
Błędów i bugów nie znasz? Członkowie ekipy...źle wypisani. Masz 17 lat, ale Twoje podanie, to przykład OLEWATORSKIEGO podejścia do sprawy ( mimo, że to tylko forum serwera no i gra). Nędza i rozpacz. Odpoczywaj dalej xd. ***NIE***
jakbyco ludzie mieszkam w angli i dobiero sie ucze polskiego bo ja sie za nie dlugo przeprowadzam sie
Na nie 1. Podanie mało rozwinięte 2. Zachowanie w grze nie satysfakcjonujące 3. Nie zauważyłam abyś pomagał
Na NIE. -Podanie nie staranne i bardzo krótkie -Nie pomagasz -Nie udzielasz się zbytnio na forum -Twoje zachowanie bywa nie najlepsze