Dokładny nick w grze: Asia2108 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:: Serwerowi mogłabym poświęcić ok. 5h dziennie w weekendy ok 6h. Ile masz lat: Mam 15 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: : na survival lub seablock Jak długo grasz w Minecraft: Gram już dośc długo. Zaczęłam grać od wersji 1.2.2 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Już 7 miesięcy powinno być. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałam ani bana ani kicka. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak byłam budowniczym, pomocnikiem i czat moderatorką.. Teraz na innym serwerze pełnię funkcję admina. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je) Jak narazie jest tylko jedna komenda ./kick <nick> Dlaczego Ty: Jestem ogarnięta jak na swój sposób.. Kiedy ktoś potrzebuje pomocy staram mu się pomóc jak tylko dam radę. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię asia, mam 15 lat i chodzę do II Gimnazjum. Mieszkam w województwie małopolskim blisko Krakowa. Kocham piłkę nożną i interesuje się motoryzacją. Z zawodu chciałabym być strażaczką. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak. Można przejechać koniem, przez ścianę . Wymień kilku członków ekipy: MrAstar,kshycho,Pearl,wymiatacz23,Puma_Poland Aikoo,pat277,Bizon,Marcinek7,reconnect,RaddiPL Jakie obowiązki ma Pomocnik:Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu,zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora,Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend,Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum,być dyspozycyjnym
Podanie ładne ale trochę mało rozwinięte i jest jeden błąd , w punkcie "Wymień kilku członków ekipy". Miałaś wymienić tam tylko członków ekipy ale wymieniłaś też administracji. Na razie wstrzymam się z oceną.
Jestem na tak: -"+" wymieniła adsone, lecz jest jeden "-"- Bardzo krótkie podanie. Ale to nie zmienia faktu że jestem na TAK! Pozdrawiam!
Jestem na NIE Powody: -Jesteś Adminką na innym serwerze to po co Ci gorsza ranga tutaj? -Pisze żeby wymienić członków EKIPY czyli Pomocników i Moderatorów a Administratorzy i ViceAdministratorzy to już jest Administracja.
Marysia.. i inni. Mam admina na serwerze 15 slotowym.. tam prawie nikt nie wchodzi.. a ja tam wchodzę ok..raz w tygodniu. (bo nie ma po co wchodzic codziennie)
To ze ma adma na serwie 15 slot nie oznacza ze nie moze pisac podania tutaj... no ludzie teoche zrozumienia -,-
Nie grasz 7 miesięcy,a jeśli grasz to musiałaś mieć 4 miesięczną przerwę Ostatnio pisałaś(w podaniu),że grasz w minecraft'a 7 lat(dla sprostowania minecraft ma nie całe 6 lat).Wersja minecraft 1.2.2 wyszła 1 marca 2012 roku,czyli 3 lata temu. Jesli chodzi Ci o wersje beta 1.2_02 to wyszła ona w 2011 czyli 4 lata temu. Bardzo jest to dziwne,długi staż gry nie da Ci "propsów" na bycie pomocnikiem. Podsumowując jestem na NIE,nie lubię takiego przekłamania. [hr] No i nie ma żeńskiej formy strażaka,więc jest błąd w podaniu Oczywiście nie bierz tego do siebie,nic do Ciebie nie mam
Jest pytanie ... Jak długo grasz w minecraft .. - napisałam ze długo. Następne pytanie jest jak długo grasz na serwerze craftapple - to napisałam że 7 miesięcy powinno być.. (ale na craftapple)