Dokładny nick w grze: Nazilord24 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 3-6 godzin. Ile masz lat: Mam 16 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej gram na survival, trochę mniej na seablock. Jak długo grasz w Minecraft: w Minecraft gram 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1,5 roku. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Nie, nigdy nie miałem tutaj bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze: Tak, byłem na serwerze kolegi moderatorem. Czy znasz komendy pomocnika: Tak, jest to /kick nick, czyli komenda wyrzucająca gracza z serwera. Dlaczego Ty: Myślę że nadaję się na pomocnika z takich powodów że: - Bardzo dobrze ogarniam serwer. - Znam komendy serwerowe. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Paweł, mam 16 lat, mieszkam w województwie Mazowieckim w Otwocku. Interesuję się piłką nożną, informatyką, tematyką minecraftową i survivalem. W wolnym czasie lubię czytać i grać w Minecraft i inne gry komputerowe. Jestem też wujkiem dziecka mojej siostry. W przyszłości chciałbym pracować jako informatyk lub, jeśli mi się nie uda, zostać ratownikiem medycznym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak znam: - Note blocki w pojawiające się w powietrzu - Kopanie bloku kilka razy Wymień kilku członków ekipy: - Phantom_Screw - wymiatacz23 - ThreeEyedMaster - pat277 - Viran123 Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik ma za zadanie pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu i zgłaszać błędy/bugi serwerowe do Administratora lub ViceAdministratora. Powinien też cierpliwie i sumiennie pomagać graczom w problemach, a także uczestniczyć w życiu serwera i dyskusjach na forum.
Jestem zdecydowanie na TAK! Podanie bardzo ładne, Zachowanie na serwerze-wzorowe, Miła i ogarnięta osoba, Pomaga innym. Pozdrawiam pat277!
Jestem na TAK !!! -Na serwerze rzeczywiścię cię widuję często. -Podanie ładne, przejrzyste i dobrze opisane
Gostek mi nie przeszkadza a to wielki plus bo wiele osób mnie irytuje na tym serwerze Jestem na tak :>
Heh, ciężko będzie z wystawieniem obiektywnej oceny, ale postaram się. Jestem na TAK ponieważ: - pomagasz na czacie nowym graczom, co dla mnie wiele znaczy ponieważ każdy kiedyś był nowym graczem :> , - nie masz chwiejnych nastrojów, stabilność emocjonalna to coś czym powinien wg mnie cechować się pomocnik, - nie przeklinasz na czacie, nawet gdy jesteś zdenerwowany, - udzielasz się na forum i to nie tylko w Hydepark'owych zabawach, ale też w bardziej merytorycznych tematach, - potrafisz przeszukać internet, aby znaleźć odpowiedź na nurtujące Cie pytanie, - masz do siebie dystans, najgorsze co może być to człowiek pozbawiony dystansu do siebie na jakimkolwiek odpowiedzialnym stanowisku (Udowodnisz, że go masz odpowiadając wszystkim zainteresowanym co też tam jest na tych puzzlach ) Jedyne co mnie się nie podoba to (nie, nie mam na myśli zasypywania mnie /m gdy zdarzy mnie się przez 30 sekund nie odpowiedzieć ) nick. Ja po prostu jakoś tak mam, że Naziści mnie się źle kojarzą. :dodgy: Test: - zrobiłeś w podaniu literówkę, w sumie bardziej błąd edytorski, znajdź i popraw; - ułóż Puzzle.
Sprytny, całkiem niezła opinia. Podanie powalające, czytelne i zrozumiałe, troszkę słabiej z interpunkcją, ale nie czepiajmy się szczegółów. Gracz w dodatku bardzo ogarnięty i pomocny, czyli cechy których niektórzy z chętnych na Pomocnika nie posiadają. Podsumowując. Jestem na bardzo duże tak i życzę Ci powodzenia u admina @ThreeEyedMaster: u mnie zasypuje komendą /tpa póki nie akceptuję xD