Dokładny nick w grze: Ediksoo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić serwerowi od 4-6h dziennie w zależności od mojego czasu wolnego Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Seablock Jak długo grasz w minecraft: Gram 1 rok Jak długo grasz na Craftapple.pl: 4/5 miesiące,grałem na innych nickach. Czy miałeś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Czy znasz komendy pomocnika (wymień je): tak, /kick nick powód.- Rozłacza ona danego gracza z serwerem.[/color] Dlaczego ty: Myślę że będę dobrym Pomocnikiem bo zawsze czytam co piszą na czacie często też ludziom pomagam jaka komenda itd. Bardzo lubię pomagać Mam nadzieje że mnie zaakceptujecie. Opisz siebię w kilku długich zdaniach:Witam,Mam na imię Kuba,pochodzę z Radomia.Moją pasją jest gra w piłkę nożną.Potrafię się wypowiedzieć na wiele ciekawych tematów.Jestem zorganizowaną osobą tzn.lubię mieć wszystko poukładane.Lubię tańczyć oraz grać na gitarze.Jestem kulturalną osobą nigdy nie przeklinam.Interesuję się lotnictwem.Kocham zwierzęta mam 2 psy i 7 kotków. W przyszłości chciałbym zostać weterynarzem oraz założyć swòj własny sklep zoloogiczny. Moje hobby to kostki rubika. Z zasady ciężko wyprowadzić mnie z równowagi ale jeśli już się komuś uda, to po nim ;p Gram w minecraft'a już 1 rok.Przygodę z tą grą zacząłem od jednego z większych serwerów. Potem serw upadł a ja dołączyłem do innej serwerowni. Po paru miesiącach miałem serdecznie dość kilku osób które pojawiły się, i od razu zajęły wysokie stanowiska o których nie miały zielonego pojęcia. Teraz gram tutaj, na serwerze CraftApple. Bardzo mi się u Was spodobało :3 Gracze, oraz świetna Administracja. Co nie zawsze sie zdarza ;/ Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak ,znam -Przechodzenie koniem przez drzwi i ściany Wymień kilku członków ekipy: XinfiniterX, wioletta, Mrastar, adsone, kshycho,Pearl, Phantom_Screw, Puma_Poland,pat277. Jakie obowiązki ma Pomocnik: obowiązkiem pomocnika są: ogarnianie spamu na serwerze , wulgaryzmów i innych głupich zachowań na czacie jakże i wspierania Moderatorów w ich obowiązkach. Przepraszam bardzo ,ze ostatnio nie wchodzilem ale mialem testy zaliczeniowe wiec musialem sie uczyc w dzien i czasami wchodzilem po 23 ale teraz testy sie skonczyly wiec bede z wami caly czas[/align] Pozwalam sobie dodac zalącznik jak gracze potrafią sie zachowywac na SeaBlock[attachment=391]
Jestem na NIE. [hr] I tak kazdy wie ze ty to Realmadryt07 xd [07-02 21:56:20] Ediksoo: Julek To ja Realmadryt07 craftapple.pl/forum/chatbox/archive.php?page=18
Pat277 Sorka ze ci to mowie ale jestes jakis dziwny nikt cie i tak nie lubi pod wczesniejszym moim podanie na tak a teraz na nie
Jestem na NIE Powody: 1)Viran123 ma dowody na to że wiesz kto to jest Realmadryt07, ale nikt nie ma dowodów na to że jesteś Realmadryt07. 2)Pisze żeby wypisać członków EKIPY czyli Pomocników i Moderatorów, a Admin i ViceAdmin to już jest ADMINISTRACJA.