Infiniter takie pytanie. Dlaczego usunąłeś wszystkie moje itemy ? Czy zdobyłem je w jakiś nielegalny sposób ??? Straciłem pór roku na tym serwerze po to abym stracił po banie wszystko ... Konto mojego brata było dodane i chciałem to zabrać i grać dalej ale nie ... Odpowiedz dlaczego to zrobiłeś
Napisali to na czacie [hr] Gdy napisałem na czacie żę twoje działki padną za jeden dzień to oni napisali że i tak zabrali twoje itemki.
Przybliżę sytuacje bo popek jak zawsze nic nie wie ale musi zabrać głos Zabraliśmy głowy i jakieś śmieci ze skrzyń. Koxy i proty i reszta znikła zanim ziomek w ogóle dodał Marysie i nikt nie ma pojęcia kto to zrobił, ale my z Marysią nawet nie mieliśmy jak zabrać koxów i protów, ponieważ nie byliśmy dodani a nie możemy sobie chyba od tak wyciągać rzeczy ze skrzyń. Osobiście wątpię aby infiniter czy kto kolwiek maczał w tym palce, myślałem tak ale po przedstawieniu mi paru dowodów wiem że tak nie było. Popytaj brata, może on coś wie gdzie są twoje rzeczy, wkońcu był dodany do działki
Phantom głowy to ja mu dałem bo dodałem go do działki ... i jakieś inne itemy to śmieci były ... 200 prot 160 stak kox i reszta cenniejszych itemów znikła zanim maryska był dodany do działki ;/
Mi też po banie zniknęły wszystkie itemy no zostały tylko śmieci.Ale nie tylko na survival ale i na creative
Ziomek , ja ci powiedziałem jakie sa przypuszczenia osób ktore mi to powiedziały, ja osobiście nie wiem co sie z nimi stało i w jaki sposob, głowy i śmieci zostały opróżnione Zreszta nie rozumiem głosu osób trzecich, szkoda popek ze tylko cwaniaczysa na forum i chat Lepsze tskie przydupasy którzy lubią cie A nie podrywają :3
ZiomekRPK, nie udawaj, chcesz się zemścić za bana którego dostałeś i tyle. Zagarnąłeś wszystkie itemki z konta k0st3k, i ukryłeś gdzieś, a teraz wciskasz kit byle by wszyscy uwierzyli że "Administracja" Ci je zabrała. Astar wszystko napisał zresztą tutaj: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=2750