------------------ Podanie Patryk12 ------------------ [/size] ----------- Pytanie 1 ----------- Dokładny nick w grze? Patryk12 ----------- Pytanie 2 ----------- Ile czasy możesz poświęcić serwerowi? Serwerowi mogę poświęcić od 2 do 3 godzin. ----------- Pytanie 3 ----------- Ile masz lat? Mam 13 lat. ----------- Pytanie 4 ----------- Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu? (np. survival, creative, seablock.) Staram się grać na tych 3 trybach gry. ---------- Pytanie 5 ---------- Jak długo grasz w minecraft? W minecraft gram 2 lata. ------------ Pytanie 6 ------------ Jak długo grasz na mc.craftapple.pl? Na tym serwerze gram 1,5 roku. ----------- Pytanie 7 ----------- Czy miałeś/aś tu kiedyś bana? Nie, nigdy nie miałem tu bana. --------- Pytanie 8 --------- Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze? Nie, nigdy nie pełniłem. ---------- Pytanie 9 ---------- Czy znasz komendy Pomocnika? (Wymień je) Pomocnika obowiązuje jedna zasadnicza komenda czyli: /kick (nick) (powód)- ta komenda wyrzuca gracza z serwera. ---------- Pytanie 10 ---------- Dlaczego ty? Dlatego że: - Umiem ogarnąć czat. - Jestem Pomocny. ---------- Pytanie 11 ---------- Opisz siebie w kilku długich zdaniach. Mam na imię Hubert, mam 13 lat. Mieszkam w Nadrożu. Interesuję się piłką nożną oraz lubię zwierzęta. Lubie pomagać kolegom w uczeniu się. ---------- Pytanie 12 ---------- Czy znasz jakieś błędy/bugi na tym serwerze? Tak, znam są takie bugi jak np.: - Gdy spawnujemu kurczaka w wodzie z jajka wychodzi ich więcej nisz jeden. - Raz był taki bug że można było stawiać tłoki na spawn. ------------ Pytanie 13 ------------ Wymień kilku członków ekipy. Członkowie ekipy to: Moderatorzy ------------------------------------ wymiatacz23 Bobikowski Phantom_Screw Puma_Poland ------------------------------------ Pomocnicy ---------------------------------- DejVoo Aikoo pat277 ThreeEyedMaster RaddiPL Bizon reconnect ----------------------------------- ----------- Pytanie 14 ----------- Jakie obowiązki ma Pomocnik? Obowiązki Pomocnika są następujące: - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla Vice/Administratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym ( Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Vice/Administratora oraz Moda. ------------------------- Koniec Podanie Patryk12 -------------------------
Jestem neutral , ale : -Błąd ortograficzny w wyrazie "też" -Trochę literówek w pytaniach A co mi tam ! Malutkie TAK !