Dokładny nick w grze:Kung_fu_Pajda. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4-5 godzin. Ile masz lat:Mam 13 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, Creative, Seablock) Gram najwięcej na Survivalu i czasami na Seablocku. Jak długo grasz w Minecraft:Gram w minecraft około 4 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Około 2 lat na innych kontach Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie miałem nigdy Bana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak pełniłem, byłem ChatModeratorem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Jest 1 komenda ./kick nick powod Dlaczego Ty: Jestem ogarnięty Jest mało pomocników o 8 - 10. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Bartek mam 13 lat lubię piłke koszykową Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?rzechodzenie koniem przez sciany. Wymień kilku członków ekipy:Moderatorzy (Mod) ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| Puma_Poland ----------------------------------------------------------------------------------- Pomocnicy ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| Aikoo ||Pomocnik|| pat277 ||Pomocnik|| ThreeEyedMaster ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Bizon ||Pomocnik|| reconnect Jakie obowiązki ma Pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Zdecydowanie za mało się rozpisałeś. Miałeś opisać siebie w kilku DŁUGICH zdaniach a nie w jednym krótkim. Podpunkt "Dlaczego Ty?" słabo napisany. Czyli na nie.
Dzieki ale to jest moje 3 podanie chcialbym zebyscie mnie przyjeli na czas probny. [hr] Dezer podpunkt Dlaczego ty jest bardzo malo pomocnikow o 8 do 10 wiec wiesz [hr] Dezer podpunkt Dlaczego ty jest bardzo malo pomocnikow o 8 do 10 wiec wiesz [hr] Sory za to 2 mialem jakiegos laga
Jestem na małe T-A-K. - Podanie ładne, czytelne oraz estetyczne. - Czasami pomagasz na czacie. - Dość często udzielasz się na forum.:dodgy:
Jestem na NIE. * Wiek. * Błędy. * Może i wchodzisz na SeaBlock ale nie widzę żebyś pomagał. * Podanie ubogie. Pozdrawiam ||Pomocnik|| DejVoo
Neutral Powody: Wiek. Podanie trochę krótkie, sporo w nim błędów. Starasz się pomagać i udzielać na czacie globalnym jak i forum. Miewasz świetne pomysły