Dokładny nick w grze: Kacper36 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5-6 godzin dziennie Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) SeaBlock. Jak długo grasz w Minecraft: Od 4 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Kilka tygodni Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Tak te komendy to: /kick nick Dlaczego Ty:Jestem kreatywny i aktywny codziennie , chciałbym zaproponować wiele nowych pomysłów które mogły by się znaleźć na serwerze. Odpowiadać na często zadawane pytania i przy tym dobrze się bawić. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Cześć , mam na imię Kacper, pochodzę z Śląska . Mam 15 lat i chodzę do 3 klasy w gimnazjum , interesuję się koszykówką i informatyką w przyszłości chciałbym zostać informatykiem . Jestem ogarnięty i otwarty na dużo propozycji. Zależy mi na tym co robię i się staram . W wolnych chwilach gram w minecrafta i świetnie się przy tym bawię . Chciałbym umilić graczom czas gry jako Pomocnik i świetnie się przy tym bawić . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie. Wymień kilku członków ekipy:Moderatorzy (Mod) ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| Puma_Poland ----------------------------------------------------------------------------------- Pomocnicy ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| Aikoo ||Pomocnik|| pat277 ||Pomocnik|| ThreeEyedMaster ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Bizon ||Pomocnik|| reconnect Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi: -Zgłaszać wszelkie bugi do Administratora -Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu -Być aktywnym na forum -Wykonywać dodatkowe rzeczy -Pomaganie graczom w wyjaśnianiu komend, pomagać rozwiązywać ich problemy
Jestem na NIE. * Nie widzę cię na SeaBlock. * Mały staż. * Miałeś wymienić członków ekipy czyli Moderatorzy i Pomocnicy * Podanie napisane chaotycznie.
Jestem na NIE Powody: Piszesz tu Bycie pomocnikiem to wielka odpowiedzialność, nie zabawa. Praktycznie w ogóle nie ma Cie na serwerze. Grasz tutaj dopiero kilka tygodni, troche krótko.