Dokładny nick w grze:Mój nick LadyGirl Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Spokojnie 3-4 godzinki w dni szkolne, a weekendy nawet cały dzień. Zależy czy nie mam szlabanu ;-; Ile masz lat: 15 w październiku 16 ^.^ Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival forever ^.^ Ale zdarza się, że jestem też na Creative. Jak długo grasz w Minecraft: No 5 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od maja 2014 roku. Mój poprzedni login to kociarka ;D Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak.. Miałam za przeszkadzanie przy budowie choinki. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick Dlaczego Ty: Myślę, że się nadam na tą range. Potrafię się opanować w sytuacji gdy to jest potrzebne. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Oliwia.Mam 15 lat. Mieszkam w Gdyni. Uczęszczam do gimnazjum profil dwu-języczny. Jestem przyjazna,i nienawidzę jak mi spamią na MSG i wtedy daje ignore lub się na nich wyżywam. Ale jak dostane pomocnika powstrzymam się od takich zachowań. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: -Przechodzenia koniem przez ściany -Bicie przez ściany i drzwi itd. Wymień kilku członków ekipy: P: Aikoo, reconnect, pat277 M: Phantom_Screw, wymiatacz23, Puma_Poland Jakie obowiązki ma Pomocnik: -Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend -Uczestniczyć w życiu serwera /dyskusjach na forum
Hm... Podanie nawet ładne ale trochę krótkie a samo zachowanie gracza na serverze nie zawsze jest odpowiednie na tą posadę. Na razie NEUTRAL.