Dokładny nick w grze: Spyro192 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić serwerowi od 1 do 3 godzin w dni powszednie, a w weekend troche dłużej. Ile masz lat: Mam 16 lat (rocznikowo 17). Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Definitywnie najwięcej czasu spędzam na serwerze Creative choć dość często przebywam także na Seablock'u. Jak długo grasz w Minecraft: Od wersji Alpha 7.2.1_1 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram na "CraftApple" ponad 5 miesięcy (miałem 1 miesięczną przerwe od serwera). Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Szczerze powiedziawszy, nie pełniłem nigdy takiej funkcji. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik ma tylko jedną komendę: /kick (nick) (powód) Wyrzuca ona gracza z serwera. Dlaczego Ty: No cóż, na Creative czy Seablock ktoś z ekipy/administracji wchodzi bardzo rzadko. Chętnie wspomógłbym serwer pomagając i wykonując moje obowiązki właśnie na tych serwerach. Zresztą, to co się na tamtym serwerach dzieje, wychodzi poza skale dobrego zachowania i netykiety. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Dominik. Chodzę do 3 klasy gimnazjum. Z tego co inni o mnie mówią, wnioskuje iż jestem: miły, pomocny, czasem mam te swoje "humorki" i dobrze się uczę. Moim hobby jest granie w gry komputerowe przez co jestem niezgorsza dobry jeżeli chodzi o tematykę informatyczną. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Znam ich kilka: Na Creative czasem biom na działkach pomimo wpisania komendy nie zmienia się. Przejeżdżanie koniem przez drzwi/ściany. Bugowanie się redstone'a przez co mruga i prowadzi do wielokrotnych lagów. Na Creative czasem usuwa niektóre osoby z wszystkich dodanych działek. Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy Nazilord24 reconnect pat277 Aikoo Moderatorzy Phantom_Screw Puma_Poland Bobikowski Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma za zadanie: -Pomagać graczom w ich problemach, -Wszelkie bugi/błędy zgłaszać Administracji, -Wyrzucać z serwera za złe zachowanie lub niedostosowanie się do netykiety (pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu). -Wykonywać dodatkowe obowiązki zlecone przez Moderatora lub Administratora. -Uczestniczyć w życiu serwera i dyskusjach na forum. Pozdrawiam
Na Seablocku jest codziennie Pomocnik DejVoo i Vice Administrator adsone. DejVoo wchodzi też na creativa i szczerze to właśnie tam przydał by sie ktoś na dłużej. Na razie Neutral.
Tak, nadajesz sie jesteś spk odpowiednia ilość lat.Piękna ortografia. Oczywiście że sie nadajesz T-A-K [hr] &3 Jeszcze nie wiem jak inni ale napewno dostaniesz tą range! Ja teraz jestem na tak