Pytanie 1 Dokładny nick w grze: MajsterTV Pytanie 2 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W weekend mogę poświęcić 5-6 godzin a w tygodniu 2-4 Bo Mam Szkołę. Pytanie 3 Ile masz lat: Mam Lat 14. Pytanie 4 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najwięcej czasu spędzam na Seablock i troche na Survivalu. Pytanie 5 Jak długo grasz w Minecraft: W minecrafta gram już około 2 lat. Pytanie 6 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na serwerze gram już jakieś 2 miesiące. Pytanie 7 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nigdy nie dostałem Bana. Pytanie 8 Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Niestety ale nie. Pytanie 9 Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Tak znam komendę pomocnika /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera Pytanie 10 Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Uważam,że jestem osobą ogarniętą i odpowiednią na to stanowisko. Chciałbym pomóc administratorom jak i pomocnikom w utrzymaniu porządku na serwerze. Staram się pomagać graczom i na czacie i na msg. Pytanie 11 Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam Damian,Mam 14 lat, mieszkam w Starym Strączu w województwie Lubuskim Lubię uprawiać sport (Piłkę Nożną i Piłkę Ręczną).Nie jestem idealną osobą ale jestem ogarnięty i nie lubię gdy np.ktoś kogoś wyzywa na serwerach i umiem ogarnąć czat gdy ktoś zaczyna spamowac. To wszystko o mnie. Pytanie 12 Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Znam tylko jeden gdy się jest na koniu można przejść ścianę Pytanie 13 Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy: DejVoo Aikoo pat277 Moderatorzy (Mod) wymiatacz23 Bobikowski Phantom_Screw Tyle chyba wystarczy. Pytanie 14 Jakie obowiązki ma Pomocnikomocnik musi: -Pomagać moderatorom w ogarnięciu Czatu. -Zgałaszać Bugi/usterki serwera ViceAdminowi lub Adminowi. -Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. Oto moje podanie. Jak mnie wybierzecie to nie pożałujecie.
Podanie trochę skopiowane od Patryk12gracz, Na serwerze Cie nie widuje, Podanie nie jest najładniejsze. Nie.
Na nie. Na serwerze cię nigdy nie widziałam. Nie udzielasz się na forum. Podanie nie jest estetyczne. Ps: ten tekst na dole jest żenujący.
Ogólnie nie najgorsze te podanie ale tak jak GirlGamersPL ten tekst na dole jak nie wybierzecie mnie to pożałujecie -tak zachowuje się ogarnięta osoba ? grozi administracji ??? N I E
Jestem neutral. * Dużo grasz na serwerze SeaBlock. * Wiek jest w pożądku. * Jednak twoje zachowanie na serwerze nie należy do najlepszych.
Mam negatywne zdanie co do twojego podania. Nigdy jeszcze nie widziałem Cię na serwie (może grasz w innych godzinach)!