Dokładny nick w grze? Patryk12 Nick oskarżonego? Viran123 Serwer? Spójrzcie na moją repke. Przybliżona data? 2015-02-24. Dowody? Spójrzcie na moją repkę co Viran123 napisał no może i to prawda ale to nie jest miłe co on tam napisał. Więc proszę żeby ktoś powiedział, żeby tak nie pisał. Bo na prawdę to nie jest miłe :-/. Wiem że te skarga nie jest potrzebna ale mi nie jest teraz miło jak Viran tego chce mogę odejść z tego serwera !!!:dodgy: Ale nie chcę odchodzić!!! [hr] PS. Wiem że ta skarga jest bez sensu ale mi jest przykro!!!
Jak dla mnie powinno być zablokowanie tych wszystkich reputek. Zbyt dużo osób się skarży na te "wredne reputki" Zalecam dać Virianowi warna albo bana na jakiś czas.
Patrzcie Viran to usunol [hr] Viran jeszcze usunooes obrazliwy wpis w repce pata . viran myslalem ze z ciebie jest pozadny gosc. A ty straciles range i wyrzywasz sie na mnie i na pacie. Jak ktos nie widzialc co napisal w repce pata zaraz sie dowie, cytuje Mod pat277 hah/wyjdz, koniec cytatu. [hr] A w mojej repce napisal cytuje ty nie dowtaniesz pomocnika poco piszesz podania, nie dostaniesz pomocnika bo jestes idiota [hr] Viran jeszcze usunooes obrazliwy wpis w repce pata . viran myslalem ze z ciebie jest pozadny gosc. A ty straciles range i wyrzywasz sie na mnie i na pacie. Jak ktos nie widzialc co napisal w repce pata zaraz sie dowie, cytuje Mod pat277 hah/wyjdz, koniec cytatu.
Patryk12 nie przejmuj się głupim dzieciakiem który kozaczy do wszystkich a potem wszystko usuwa. Piszesz viran że jestem żałosny teraz ty pokazujesz jaki jesteś niedo...nym dzieckiem. Kozak w necie piz... w świecie. Myślisz że wszyscy odejdą z serwera jak będzież tak pisał? Jak xNicediece cię obrażł w reputacji to odrazu robiłeś aferę że koleś cię obraża a ma rację. Mam totalną beke z cb. Ps. Sory za te słowa ale ten dzieciak mnie wkurza będzie obrażał wszystkich a potem wszystko usuwał żeby nikt tego nie zobaczył. Żałosne na maksa. Ogarnij się!!