1. Nick w grze: MIKI1403 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Ario 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2015-02-25 10:13 5. Dowody: http://www3.zippyshare.com/v/IILTnhTu/file.html
"Nick w grze: MIKI1403. Nick oskarżonego/oskarżonych:Ario." Jak już to odwrotnie nicki. Zły prefiks. Według mnie nic takiego nie napisał żeby dostał/a bana. Pozdrawiam. PS. A co to w lewym górnym rogu??
Nie ma żadnych przekleństw ani obrazy gracza żeby dostał nawet kicka. Jak dla mnie temat do zamknięcia. Pozdrawiam
Po co głupio pytasz Phantom ? Jak sie samemu nie potrafi walczyć to tak jest, moje przypuszczenia sie potwierdziły. Raz miałem solówkę z ario i na łajcie go rozwaliłem, ity 50% wytrzymałości jeszcze, znowu za parę dni pocisnął mnie dosłownie w chwilkę a ja mu nawet czapki nie rozwaliłem. RaddiPL taka sama sytuacja.
Dla mnie jest to żałosne. Za takie coś powinny być banicje i nikt mi nie powie, że nie ma powodu na bana. .....
Infiter dał mu 7 dni trolu................ tyle samo co ja dostałem ze przechodzenie koniem przez drzwi dla jaj, kpina.
Tak dostałem bana za launcher na którym grałem nie u siebie. Nie są mi potrzebne jakie kolwiek wspomagacze w grze, aby wygrać w pvp. Czy wy widzicie tam włączony jakiś z cheatów, bo ja nie bardzo.