Witam, temat ten odnosi się głównie do administracji a zamieszczone w nim zdjęcie ma być tylko w charakterze przykładu. Czy administracja wie co robi podając prośby o takie zdjęcia? http://craftapple.pl/forum/attachment.php?aid=392 Czy w ogóle wiadomo, że nie trzeba tworzyć profilu na cheaty a po prostu w OptiFine lub default podmienić pliki? Dla mnie nie ma sensu takie sprawdzanie.. Lepiej wymyślcie coś lepszego. Po za tym co za problem zainstalować launcher od nowa, gdy prośba o zdjęcie jest na forum? Nie rozumiem toku myślenia osoby która to wymyśliła więc oświećcie mnie.
Jeśli chodzi o screeny to jest kilka spraw. Mianowicie: * To już przeszłość, nie praktykuję już tego sposobu * Ten screen (slepydruid o ile sie nie myle) jest zrobiony blednie, bo nie chodzi o profile tylko foldery .minecraft i versions, nawet jesli xray np jest w OptiFine, wyjdzie w .minecraft * Prośby o zdjęcie są zazwyczaj w grze, na serwerze, relog oznacza próbę usunięcia lub zatajenia czegoś. Myślę ze Cie oswieclem