Dokładny nick w grze: Black_Tigersss ============================================================ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W weekeny od 7h do 10h a na tygodniu od 5h do 7h ============================================================ Ile masz lat: Mam 16 lat. ============================================================ Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najwięcej czasu spędzam na seablocku wczoraj zaczolem na survivalu.Moze bedzicei pisac ze nie widzieliscie mnie ale mialem problemy z klawiatura lac pomagalem na /msg ============================================================ Jak długo grasz w Minecraft: W minecrafta gram 5 lat ============================================================ Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na mc.craftapple.pl gram 6 miesięcy ============================================================ Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie,nigdy nie miałem tu bana. ============================================================ Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak,byłem - Administratorem - Moderatorem - Czatmoderatorem (na kilku serwerach) ============================================================ Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Tak,znam - Kick nick (powód) ============================================================ Dlaczego Ty: Ponieważ bardzo lubię pomagac ,chce sie przyczyniać do ulepszania serwera oraz mam doswiadczenie jako pomocnik. ============================================================ Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Adam.Chodze do 3 gimnazjum.Mam bardzo dobre oceny.Lubie uprawiać różne sporty.Bardzo lubie informatyke.Mam doświadczenie w zakładaniu serwera tzn.Opanowałem dobrze wymienianie pluginów itd.Jestem kulturalny.Przestrzegam zasad grzecznościowych.Nie popełniam błedów ortograficznych, czasmi popełniam błędy interpunkcyjne.Jestem spokojny, nigdy nie przeklinam.Wszystkich oceniam tak samo bezwzględu na range.W wolnym czasie wychodze ze znajomymi.Zawsze znajde czas na gre w minecrafta,jestem codziennie ma serwerze. ============================================================ Czy znasz jakieś błedy bugi na serwerze: nie zauważyłem. ============================================================ Wymień kilku członków ekipy ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| Puma_Poland ||Pomocnik|| pat277 ||Pomocnik|| ThreeEyedMaster ||Pomocnik|| RaddiPL ============================================================ Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Jak widziałeś gram na sv mało a z tego co wiem to ty tam grasz [hr] GirlGames heh ja cb widziałem ale byłem ogarnięty
Jestem na NIE!! * Nigdy nie widziałem cię na SeaBlock. * Straszne banalne błędy w podaniu. * Nie masz 16 lat po takich błędach możesz mieć 11-13 lat. * Podanie skopiowane za takie coś Admin odrazu odrzuca.