Dokładny nick w grze: DiaxManPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5/6 godzin dziennie. Ile masz lat: W maju skończę 14 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najwięcej czasu spędzam na serwerze - creative Ale zdarza mi się również zagrać na serwerze Survival lecz sie tam nie odzywam Jak długo grasz w Minecraft: W grę Minecraft gram już około 3-4 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na konretnie tym serwerze gram już mniej więcej rok, ale grałem na dwóch różnych nickach, z różnymi przerwami czasowymi. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem funkcje Admina smile Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik obsługuje tylko jedną komendę mianowicie /kick (imie) (powód) Dlaczego Ty: Chętnie pomagam graczom. Sprawia mi to satysfakcje jak i zarówno przyjemnosć. Chce pomóc ogarniać serwer moderatorom jak i zarówno Aminom, VICEAdminom. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazwywam się Adrian, pochodzę z Polski ale mieszkam w Niemczech. Moje hobby to głownie granie, ale jeżdżę również na rolkach agresywnych. Ogarniam język Polski ( Ortografie ) . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie. Wymień kilku członków ekipy: RaddiPL pat277 Phantom_Scerw Puma_Poland Wymiatacz23 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma za zadanie: - Pomagać graczom, jesli tylko tego potrzebują. - Odpowiadać na pytania graczy. - Udzielać się na forum, jak i zarówno na serwerze. - Słuchać Administracji, Modów, Viceadminów jak i zarówno Pomocników
Na nie - Nie widziałam cię nigdy na creative jak pomagasz - Nie udzielasz się na forum - Podanie nie ładne
Jestem na N-I-E. A i jeszcze kłamiesz że nie miałeś bana a miałeś bana!!! [hr] Dowody: 1.Nick z gry: DiaxManPL 2.Data otrzymania bana:19.01.2015 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: dostalem bana za powiedze ip serwera 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: bo jestem nowym graczem chcialem poprostu pomoc ladygirl i bardzo was prosze [hr] I jeszcze: [UB] DiaxManPL [hr] Ten wątek znajduję się w dziale prośby o ub.
patryk ma racje Miales tu raz bana Oszustwo w odaniu hmn... pomocnik nie powinien oszukiwać administracji co do podania- nie estetyczne N-I-E na dole fajny zespół
DiaxManPL zwykle nie czytam Podań lecz potrze na wiek ale tak mi się przypomniało 'DiaxManPL miał już bana ale jeszcze sprawdzę' I jak zobaczyłem, że oszukałeś w Podaniu to wszedłem w dział 'Prośby o UB' I przyszło mi do głowy, żeby skopiować twoją prośbę i tu wkleić i widzę, że to pomogło. [hr] PS. roxdiax15 Popraw w swojej wypowiedzi następujący błąd: Zamiast Podaniu napisałeś 'Odaniu'
Na Nie.Tak naprawde jestes ironghost i mojnick i sadze ze jeszcze black taigers.Poza tym twoje podanie nie przekonało mnie