Cześć. Mam takie pytanie. Jeżeli kiedyś grałam na innym koncie, na którym miałam svip to czy pomimo tego, że ogólnie gram na nowym to mogę logować się na stare konto i naprawiać rzeczy z nowego? Pytam, bo pamiętam że kiedyś była zasada że nie można było naprawiać itemów graczom bez konta svip. Patrzyłam ostatnio do regulaminu, aczkolwiek nic nie znalazłam. Możliwe też że nie zauważyłam.
MMm nie można naprawiać itemow innym graczom, no a ty jesteś jedna i tą samą osoba wiec sobie możesz tak mi się wydaje.
Jeżeli poprzednie konto było twoje to oczywiście możesz wchodzić i naprawiać itemki, ale Admin musi o tym wiedzieć i musisz mieć jego zgodę. PS. Mam pytanie. Po co masz wchodzić na drugie konto by naprawiać na tym. Przecież możesz grać na jednym, czyli tam gdzie masz S'VIPA.
svipa miałam na starym koncie premium na którym zmieniłam nick, bo od nie dawna jest taka możliwość, więc to zrobiłam. Stary nick mi nie odpowiadał, a skoro zmieniłam to stare konto stało się non premium dlatego też na nim nie chce normalnie grać.