MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[SKARGA]O co chodzi Temu Drakowi?

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika WalićDrakea, 20 Luty 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WalićDrakea

WalićDrakea Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzisiaj, graliśmy sobie z kolegą w najlepsze, żelazne sety kopiemy sobie stone. Wtedy zapytałem się jedynego moda na serwie, Drake, jak sprzedawać itemy na aukcji. Ten nie odpowiedział, więc powiedziałem to jeszcze raz. A on wywalił mnie ze serwera za spam. Gdy wszedłem znowu na serwer, to ten zmutował mnie na 2 godziny, mojego kolege (niewiadomo dlaczego) też, i wywalił nas obu z serwera, za powód: ''WYJDŹ'' . Wtf? Ten mod jest jakiś za przeproszeniem chory? Jak można tak traktować gracza? A ja miałem szczerą ochotę na kupienie tutaj SVIPA. Chyba teraz z tego zrezygnuję, przez tego moda Drake...

Reklama
  2. mrowkaa

mrowkaa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    za sam nick masz bana :> dziekuje dowidzenia :p

3. Drake

Drake Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Panie kolego.
    Po pierwsze naucz sie pan Cierpliwosci bo sam na serwerze nie jestes a wiadomosci widze.
    Po drugie obraziłes mnie wiec dostales na 2 godziny.
    Po trzecie udzielalem Ci 2 razy odpowiedzi wiec moze do okulisty bys sie udal. A twoj kolega Kicka "wyjdz" dostał za "zlamasie" do mnie. Myślę ze i tak pobłażliwie bo mogłem go zmutować.
    Po czwarte obrażasz mnie nadal.

Bardzo intelgentna z Ciebie osoba. Wrecz przeciwnie.

Pozdrawiam
    Drake!

4. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zasadne byłoby spytać moda w jakimś sensownym odstępie czasu. Mod to też gracz, nie zawsze patrzy na czat (sensownie byłoby w takich sytuacjach przedstawiać ss). To tak jako pierwsze.

Zakładam, że Drake nie wywalił cię za 2 spamy, ale pewnie za serię spamów + jeszcze pewnie priv spam (wymagane źródło).

Czy kolega nie napisał ani jednego słowa i został wyciszony, zbanowany, wykopany? Ani jednego, wiesz coś w stylu "złamasie", albo coś takiego? Nie wiem strzelam bo różnie można napisać pod wpływem emocji.

Ja mam szczerą nadzieję, że jednak kupisz tego svip, zaczniesz traktować innych graczy z szacunkiem i wszyscy żyli długo i szczęśliwie, czy jakoś tak.

deevee1982[/i]

5. WalićDrakea

WalićDrakea Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Skoro to taki serwer, to na pewno na nim nie będę już więcej grał. Swoje 24 złote wydam gdzie indziej. Dziękuję, do widzenia i pozdrawiam (na pewno nie drakea)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę