MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] Minekloc

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika TinandCopper, 28 Luty 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TinandCopper

TinandCopper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick w grze: TinandCopper
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: minekloc
    3. Serwer: (np. survival/creative) Creative
    4. Przybliżona data: 27 lutego 2015, około 22:00-22:10
    5. Dowody: Są pod tym

Byłem na działce MaciekGplay, i chodziłem sobie po pizzerii z FNAF1 którą zbudował. Ponieważ byłem ochroniarzem, chciałem wejść do biura ale w nim stali Kapi188 i Minekloc. Gdy odchodziłem, otwierali drzwi. Gdy podchodziłem, zamykali. (Były to drzwi żelazne z dźwignią tylko od środka, więc nie mogłem wejść z zewnątrz). Powiedziałem że gdy Maciek wróci, dostanią obaj deny. Niedługo potem wyszli - Kapi nic nie mówił, podczas gdy Minekloc powiedział że mam focha. Powiedziałem mu żeby był cicho, i znowu to powiedział. Znowu powiedziałem mu żeby był cicho. Wtedy Minekloc zaczął mówić że mam hacki, co jest kłamstwem:[attachment=410]
    Powiedziałem mu żeby zamknął pysk (wtedy już byłem naprawdę zły) i następnie powiedziałem mu że zrobię skargę na forum, a wtedy powiedział że buduję zboczone rzeczy co jest też kłamstwem. Zrobiłem zdjęcie koło działki żeby było widać że to kłamstwo (możecie nawet sprawdzić moją działkę, niczego złego tam nie ma):
    [attachment=412]

Znowu powiedziałem że zrobię skargę, i wtedy powiedział że mam Taco Hacked Client (3 kłamstwo!):
    [attachment=411]

Już niczego więcej nie mówił, i tylko raz gdy spotkałem go znowu na działce MaciekGplay i odwróciłem się do niego plecami powiedział "Boisz się?"

Ban za kłamstwo dla niego, proszę.

Załączone pliki:

Reklama
  2. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie ma bana za kłamstwo
    Polecam przeczytać regulamin -> http://craftapple.pl/regulaminy/02-02-2015-regulamin.pdf

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Mam nadzieję, że zostanie ukarany. :)

4. TinandCopper

TinandCopper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Też mam taką nadzieję... Powiedziałem że może dostać deny a on od razu zaczął mówić że cheatuję... To przesada

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę