Dzisiaj, graliśmy sobie z kolegą w najlepsze, żelazne sety kopiemy sobie stone. Wtedy zapytałem się jedynego moda na serwie, Drake, jak sprzedawać itemy na aukcji. Ten nie odpowiedział, więc powiedziałem to jeszcze raz. A on wywalił mnie ze serwera za spam. Gdy wszedłem znowu na serwer, to ten zmutował mnie na 2 godziny, mojego kolege (niewiadomo dlaczego) też, i wywalił nas obu z serwera, za powód: ''WYJDŹ'' . Wtf? Ten mod jest jakiś za przeproszeniem chory? Jak można tak traktować gracza? A ja miałem szczerą ochotę na kupienie tutaj SVIPA. Chyba teraz z tego zrezygnuję, przez tego moda Drake...
Panie kolego. Po pierwsze naucz sie pan Cierpliwosci bo sam na serwerze nie jestes a wiadomosci widze. Po drugie obraziłes mnie wiec dostales na 2 godziny. Po trzecie udzielalem Ci 2 razy odpowiedzi wiec moze do okulisty bys sie udal. A twoj kolega Kicka "wyjdz" dostał za "zlamasie" do mnie. Myślę ze i tak pobłażliwie bo mogłem go zmutować. Po czwarte obrażasz mnie nadal. Bardzo intelgentna z Ciebie osoba. Wrecz przeciwnie. Pozdrawiam Drake!
Zasadne byłoby spytać moda w jakimś sensownym odstępie czasu. Mod to też gracz, nie zawsze patrzy na czat (sensownie byłoby w takich sytuacjach przedstawiać ss). To tak jako pierwsze. Zakładam, że Drake nie wywalił cię za 2 spamy, ale pewnie za serię spamów + jeszcze pewnie priv spam (wymagane źródło). Czy kolega nie napisał ani jednego słowa i został wyciszony, zbanowany, wykopany? Ani jednego, wiesz coś w stylu "złamasie", albo coś takiego? Nie wiem strzelam bo różnie można napisać pod wpływem emocji. Ja mam szczerą nadzieję, że jednak kupisz tego svip, zaczniesz traktować innych graczy z szacunkiem i wszyscy żyli długo i szczęśliwie, czy jakoś tak. deevee1982[/i]
Skoro to taki serwer, to na pewno na nim nie będę już więcej grał. Swoje 24 złote wydam gdzie indziej. Dziękuję, do widzenia i pozdrawiam (na pewno nie drakea)