1.Nick z gry:thereverend 2.Data otrzymania bana: 27 Luty 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: LadyGirl cały czas mówi : Jesteś frixem frixem frixem powiedziałem jej czy chce 1vs1 to podam jej serwer ona powiedziała że okej to podaj całe IP napisałem jej na msg serwer 1vs1 który prawie cały serw zna. Po chwili powiedziała że uuu... reklama. Wiem że źle zrobiłem reklamując serwer, ale chyba to było na msg. A ladyGirl zna tego serwa. Chyba. Pozatym jagby było na czacie globalnym to by wszyscy gracze uciekli z craftappla i poszli na tego serwa a pozatym i tak by prawie nikt nie wbił bo on jest premium. No może tylko premki mi wbiły znam tylko inne serwery na których prawie nikt nie gra a na tym już mam sety 4/3 i 5/2 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ tylko gracz LadyGirl dowiedział się o tym serwie.
screw ty nie jesteś tutaj najważniejszy nie ty rządzisz [hr] Lady mówiłem Hajplej tylko więc wiesz ) [hr] A na msg ci podałem inne IP
Ogólnie to Astar wystawił bana i on decyduje w sprawie ub, ale XInfiniterX mówił, że bany tymczasowe nie podlegają UB. Oraz zważając na twoje porażające zachowanie przydałaby ci się porządna kara. Definitywnie na NIE!