[Podanie] Julesska Dokładny Nick w grze: Julesska Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Ok 2/3 godzin dziennie w weekend więcej o wiele ok. 6 Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najbardziej to Creative, ponieważ kocham budować. Jak długo grasz w Minecraft: ok 6/7 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od niedawna Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłam adminem na serwerze N...a.pl oraz Modem na M...c.pl Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Znam dużo komend aczkolwiek nie wiem co używają pomocnicy na tym serwerze (tam trochę znam) /kick - za niepoprawne zachowanie gracz zostaje wywalony z serwera Dlaczego Ty: Jestem ogarniętą osobą, której nigdy nie brakuje humoru Dlaczego ja? Bo widzę się na stanowisku pomocnika. Mam sposoby na specyficznych graczy i nie tylko. Lubię umilać ludziom czas a nie go uprzykrzać. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Julia, jestem miła i ... bardzo trudno siebie opisać :] Więc opisuje całe moje życie. Moim hobby jest anime&manga, sama uczę się Japońskiego od ok. 2 lat. Jestem dobrym, uczynnym człowiekiem, nie udzielającym się katolikiem. Czyli nie chodzę do kośćioła bo mi się nie chce. Mam dobry kontakt z ludźmi Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Bugi, pamiętam jak dziś budowałam basen i mnie płytki zrzucały i cofały. Wymień kilku członków ekipy: Admin: Adsone MrAstar Pomocnicy: Aikoo, Pat, Jakie obowiązki ma pełnić Pomocnik: Ma pomagać graczom, pomagać w ulepszaniu serwera, pomagać adminom, udzielać się na stronce i nie tylko (forum).
Jestem na NIE! * Pomocnik ma tylko komendę /kick * Miałaś wymienić członków ekipy pomocnicy/moderatorzy. * Jest trochę błędów w podaniu. * Warn za reklamę dwóch serwerów. * "Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od niedawna" To znaczy od kiedy? * Ja tam nie widzę na Creative jak pomagasz innym graczom. Pozdrawiam
Te serwery są juz nieczynne Od niedawna czyli od jakiś 2 dni ;p. przed napisaniem nie czytałam drugiego posta dodanego przez admina (komendy). A nawet lepiej jeśli znam więcej niz tylko Pomocnicy i Moderatorzy . Pozdro
Nie rozumiem.. gdzie pisze POMAGAM graczom? Napisałam, że jestem uczynna w realnym zyciu. Raczej pisze co ma spełnić pomocnik: POMAGAĆ graczom. Edycja jest po to, żeby edytować