Dokładny nick w grze:ThemineHisiu Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jestem codziennie ale zawsze może coś uciec Ile masz lat:16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (creative ) Jak długo grasz w Minecraft: ok 9 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: ok 2 mies Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: NIE Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Nie wiem jakie obowiązują u was, ale wystarczy mi napisać ja się szybko dostosuje. Dlaczego Ty: Chciał bym spróbować czegoś innego nigdy nie miałem do czynienia z taką ilością graczy lubię wyzwania i dam z siebie wszystko co mogę. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem perfekcjonistą jak coś zacznę prędzej czy później skończę,zaangażowany w pracę, dostosowuje się do zasad które panują jestem poukładany psychicznie, jestem otwarty na propozycje jak i również do ludzi i zwierząt każdego traktuje równo. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie zauważyłem Wymień kilku członków ekipy: Kojarzę Nicki, ale z nimi zbyt często nie pisze mam nadzieję że się to zmieni Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pilnuje by wszystko działało pomaga graczom uczy się od wyższych rang jest uczciwy wobec każdego nie nad używa komend słucha się wyższych rang.
Jestem na NIE! * Zły prefix. * Komenda pomocnika /kick * Podanie słabe. * Nawet nie znasz nicków członków ekipy. * Minecraft ma 6 lat Pozdrawiam
Na Nie zmień na prawdziwy okres czasu grania w minecraft DejVoo napisał ci jakie są komendy a na samym poczatku w tym dziale sa nickiadminów jak poprawisz moze bede na tak