MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Konto

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika ks225, 23 Luty 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ks225

ks225 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam podobny problem jak tutaj http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=419
    Mój młody wbija na serwer i wpisuje poprawnie hasło wiele razy i nic... Jego działka pokrywa sięz moją i nie mogę go wywalić z cuba... A gość który mu zhakował konto kradnie mi ity...
    Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie tej sprawy^^ Jego nick Mefor
    [hr]
    infi pisałem ci na priv ale ty nic... Brawo! teraz mi oje*ał cały domek! nie gram 24/7 żeby pilnować domku!!

Reklama
  2. mrowkaa

mrowkaa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    jest jedna komenda /ps remove nick ... usuwa gracza z dzialki .... czytac i myslec sie nauczyc prosze

3. ks225

ks225 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pisałem! nie moge go usunąć -.-! Pisze że nie mogę go wyrzucić z cuba bo jego działka przecina moją działkę! Jak bym mógł już dawno bym to zrobił... To chyba ktoś inny musi się tu czegoś nauczyć^^

4. ks225

ks225 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zrobi ktoś coś z tym!!!!????

5. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Nie bardzo zrozumiałem o co ci chodzi. Napisz wyraźniej.

6. ks225

ks225 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mojemy młodemu ktoś zhakował konto... loguje się na serwer i pisze że jest złe hasło... A ktoś gra na serwerze na jego koncie! Grałem z młodym i jego działka pokrywa się z moją i nie mogę go teraz wywalić z bloku dźwiękowego... wpisuje komende /ps remove Mefor a tam pisze : "You cannot disallow Mefor, one of his fields is intersecting yours" Gościół zabał mi większość wartościowych itemów i nic nie mogłem na to poradzić... A jak dalej nie rozumiesz to zmień mu hasło po prostu i po spawie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę