Witam was jestem Jasieksky i chcę wam powiedzieć że Bardzo chciał bym zostać pomocnikiem craftapple mojego ulubionego serwera. Mój nick w grze: Jasieksky Mój wiek: 14 lat Moje imię: Jan RE: Chciał bym przyznać się że uwielbiam wasz serwer i gdy wracam ze szkoły biegunkę szybko do swojego pokoju włączam kom- liter i odpalam minecrafta q na stępnie kilka na craftapple gram sobie spokojnie na creative i widzę hhhhhhh sobie myślę co to połowa czatuje z przeklenstwami od razu chcę kogoś szanować albo ostrzec lecz nie mogę. :/ Podziwiam też jak niektórzy łapią tych co się nie trzymaja regulaminu i piszą jakieś rzeczy np. Ktoś mi raz na książce z piórem napisał (przekleństwo) dodaj do działki ty (przekleństwo). I widzicie dlaczego akurat pomyślałem o takiej życzy Jak powiecie że nie to nie szkodzi jak powieciecie że TAK będę miał u was honor Jasieksky. Czy jestem dość inteligentny: Oczwiście 18x6=108 odliczyłeś to sam Czy znam administratorów i pomocników: Tylko tyle Wioletta,pat277 i zbanowany Viran123 Czy znam komędy dla pomocnika: Niestety nie ale myślę że je poznam. Jak długo gram w Minecrafta: 6 lat Jak długo gram na waszym serweze: ze 2 lata. Ile czasu mógł bym poświęcić dla serwera: góra 3h i 30min Dlaczego to akurat ja powiniem zostać pomocnikiem: Ponieważ myślę że ci co kiedyś przeklinali będą się mnie bali Co chciał bym do siebię dodać: Chciał bym dodać że to będzie dla mnie czystą przyjemność pełnić role pomocnika liczę na akceptację. Pozdrawiam Jasieksky [hr] Proszę zaakceptujcie mnie. Proszę proszę proszę
I sory za np: biegunkę szybko do pokoju ale po prostu taki mam komputer poprawia wyrazy na glupie [hr] Aha ale brak jakiego wzoru
Tego: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=11 Następnym razem proszę zastosować się do tego wzoru.