Dzień dobry wszystkim jestem Jasieksky chcę zostać pomocnikiem CraftApple myślę że mnie zaakceptuejcie i o to podanie. Bardzo uwielbiam grać na różnych serwerach zwłaszcza na waszym lecz nie dokońca podoba mi się to że czasami tam przeklinają i dokońca tego nie lubię. Jasieksky Dokładny nick w grze: Jasieksky Ile czasu mogę poświęcić dla serwera 3h i 40min Ile mam lat: 14 Na jakim gram najczęściej serweze: Creative Jak długo gram w Minecrafta: 6 lat Jak długo gram na mc.craftapple.pl: 2 lata Czy miałem kiedyś tu bana: NIGDY Czy pełniłem jakąś funkcje na innym serweże: NIE Czy znam komendy dla pomocnika: nie ale myślę że się naucze Jaką rolę powiniem pełnić pomocnik: Pomocnik powiniem bronić serwer przed przekleństwami. Pozdrawiam Jasieksky
Jak długo gram na mc.craftapple.pl: 2 lata każdy tak mówi a gra tydzień... i tak zawsze wydają się wasze kłamstwa [hr] A poza tym złożyłeś już podanie wczoraj [hr] Dzień dobry wszystkim jestem Jasieksky chcę zostać pomocnikiem CraftApple myślę że mnie zaakceptuejcie i o to podanie. ??? Po co to?
Jestem na NIE!! * Brak wzoru. * Wiek. * Brak kilku punktów. * Nigdy nie widziałem cię na serwerze. * Podanie ubogie. * Nie znasz komendy pomocnika czyli /kick * "Pomocnik powinien bronić serwera" serio? On nie jest ochroniarzem żeby bronił serwera. Pozdrawiam z fizyki