Witam wszystkich chciał bym zaprezentować wam moje Podanie: Dokładny nick w grze?... Patryk12 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi?... W tygodniu od 1-2 godziny dziennie. Jednak w weekend od 3-4 godzin. Ile masz lat?... Mam 13 lat, rocznikowo 14. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu?... ( Np. Survival, creative, seablock.) No gram na survival, creative. Jak długo grasz w minecraft?... W minecraft gram 2 lata. Jak długo grasz na serwerze mc.craftapple.pl?... Na tym serwerze gram ok. 1,5 roku. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana?... Nie, nigdy tu nie miałem bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze?... Tak, nie dawno zostałem GlobalMod. Czy znasz komendy Pomocnika?... ( Wymień je.) Tak, znam Pomocnik posiada jedną zasadniczą komendę: /kick (nick) (powód). Dlaczego ty? ... No trudno powiedzieć ale myślę, że dlatego : - Pomagam graczom. - Udzielam się na forum. Opisz siebie w kilku długich zdaniach. ... No więc nazywam się Hubert, mam 13 lat. Interesuję się sportem. Lubie historię. Mieszkam w domu. No interesuję się motoryzacją. I to chyba wszystko. Czy znasz jakieś błędy/bugi na tym serwerze?... Tak, znam: - Przechodzenie koniem przez ściany. Oczywiście jest ich więcej ale na razie zauważyłem tyle. Wymień kilku członków ekipy. ... --------------------------------------- Moderatorzy [Moderator] wymiatacz23 [Moderator] Bobikowski [Moderator] Phantom_Screw [Moderator] Puma_Poland [Moderator] ThreeEyedMaster [Moderator] reconnect -------------------------------------- Pomocnicy ------------------------------------- [Pomocnik] DejVoo [Pomocnik] Aikoo [Pomocnik] pat277 [Pomocnik] RaddiPL [Pomocnik] Nazilord24 ------------------------------------- Jakie obowiązki ma Pomocnik?... - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie usterki/problemy/bugi dla Vice/Administratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym. (Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Vice/Administratora, Moderatora (Moda)
Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze?... Tak, nie dawno zostałem GlobalMod. To po co pchasz się jeszcze tutaj? Dlaczego ty? ... No trudno powiedzieć ale myślę, że dlatego że: - Pomagam graczom. - Udzielam się na forum. za mało informacji o sobie