Witam ;/ Na wstępie chcę za wszystko podziękować. Jestem dumny z pracy jako Moderator na serwerze CraftApple.. ale czas nadchodzi na każdego więc sam chciałem złożyć rezygnację z posady Moderatora. Moja ranga to Moderator & SuperVip, więc proszę o pozostawienie samego SuperVipa. Ciężko jest mi rozstawać się z tym serwerem ale mam swoje powody… Na tą posadę pracowałem bardzo ciężko, wiadomo, były wzloty i upadki jak u każdego… Jestem dumny, że mogłem być w ekipie tak doświadczonych i wspaniałych ludzi! Praca z wami była fantastyczna! Mam nadzieję, że pozostanę na serwie z dobrym zdaniem na swój temat. Oczywiste jest to, iż nie kończę z grą na tym serwerze Tylko będę mniej wchodził i mniej grał. Nie mogę napisać jaki jest dokładny powód mojej rezygnacji, ponieważ chcę być w zgodzie z CraftApple, ponieważ jest to mój pierwszy od wielu lat ulubiony serwer Dziękuję za miłą grę i współpracę: XInfiniterX, Wiolleta, MrAstar - Marcinkowi, adsone – Kasi, Pearl, Krzysiowi, pat277, Phantom_Screw, ThreeEyedMaster, Aikoo, LadyGirl oraz tym co dawali mi szanse, pozytywnie komentowali moje wypowiedzi i oczywiście graczom! Dziękuję, także tym co byli negatywnie nastawieni co do mnie xD zawsze jakiś dreszczyk emocji ;P Mile będę wspominać grę na CraftApple! … bardzo ciężko jest mi się rozstawać ale czas najwyższy, nie ma to dalszego sensu! :3 Miłej gry i miłego czasu spędzonego na CraftApple! Jesteście Fantastyczni! Dziękuję! Z poważaniem Puma_Poland https://www.youtube.com/watch?v=tgIqecROs5M