1. Nick w grze: KAL_amarnica 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: reconnect 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2015-03-06 16:36 5. Dowody: http://imgur.com/ogs7tP3 Moderator reconnect nie przestrzega regulaminu - paragraf 3, punkt 7 i 8. Zgodnie z regulaminem mogę sobie pisać na czacie wiadomość o maksymalnej długości, nie częściej niż co 5 sekund. Mam do tego ustawowe prawo, które zapewnia mi regulamin. Od początku wiedziałem, że w.w osobnik nie nadaje się do tej rangi. Proszę o wyznaczenie w.w osobnikowi kary, lub wyrzucenie z ekipy. Pozdrawiam
Skarga jest bez podstawna ponieważ to ty zrobiłeś flood bo użyłeś za dużo [!] i [1] więc należał ci się kick lub krótki mut na np [1-5]
Przynam sie złamałem regulamin, lecz wszystko jest do czasu. Gracz floodował co chwile (co 7 sekund) takimi wiadomościami i uznałem za słuszne dać mute na 15 minut [hr] dodam że upominałem gracza 4 razy
Byłam przy tym i widziałam wszystko. Gracz KAL_marnica floodował na czacie , wysyłając co ok. 4-6s wiadomości typu "!!1!!!11!!!!!!!!!!1!!11!!" i otrzymywał kicki - otrzymał ich ponad 3 aż w końcu Reconnect dał mu mute co było słuszną decyzją. Myślę że reconnect nie dostanie degrada , co najwyżej ostrzeżenie ale wątpie gdyż tak jak już mówiłam , była to słuszna decyzja.
KAL, spójrz sam nie zastosowałeś się do przepisów dot. skargi. Co za pech <sarkazm>, że skarga ta nie będzie nawet rozpatrzona. Ciekawe czy tam w rogu (prawy dolny) masz XRAYA czy inne hacki
KAL_amarnica, co do punktu regulaminu masz rację, lecz widać iż robiłeś to celowo. Moderator został ostrzeżony.