Dokładny nick w grze? Minecrafter. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi? około 3-5 godzin. Ile masz lat? Mam 11 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu? (np: survival,seablock,survival. Najwięcej Czasu spędzam na serwerze Creative. Ile czasu grasz w Minecraft? w Minecraft gram 2 lata. Jak długo grasz na serwerze mc.craftapple.pl? No Gram tak już 1 rok i ogarniam. Czy Miałeś/aś kiedyś tu bana? Nigdy nie dostałem na tym serwerze Bana. Czy Pelniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze? Nie bo zawsze byłem niechętny do robienia Podań na pomocnika. Czy znasz komendy pomocnika? Oczywiście znam /kick nick powód Dlaczego ty?... Lubie Pomagać graczom nie jestem taki że piszę podanie o pomocnika, i wtedy daje kick za byle co, nie robię tego dla beki,po prostu chce pomagać ogarnąć ten serwer bo naprawdę ciężko to ogarnąć zwłaszcza na Creative. Opisz siebie w kilku zdaniach. No więc jestem Dominik ,mam 11 lat. Kocham Sport lubię Matematykę chociaż nie jestem z niej dobry.Lubię pomagać, brać innych pod bezpieczne skrzydło, mam słabe nerwy ale panuję nad nimi. I to chyba tyle o mnie co mógłbym napisać. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? Nie za bardzo jeśli chodzi o survival jeśli mam mówić to często tam nie wbijam,ale jak dostane Pomocnika obiecuje że będę tam był tak może 1-2 godz. Czy znasz członków ekipy? Tak znam. Mod-Puma_Poland Mod-Bobikowski Mod-Phantom_Screww Mod-ThreeEyedMaster Pomocnik-DejVoo Pomocnik-Aikoo Pomocnik-pat277 Pomocnik-Nazilord24 Jakie obowiązki ma pomocnik: -Ma pomagać ekipie w ogarnianiu serwera. -Pilnować aby gracze nie byli wulgarni itp. -Czytać nowe regulaminy zrobione przez ekipę lub admina. -Pomagać graczom jeśli czegoś nie rozumią lub nie znają komend. -Musi być aktywny na Stronie craftapple.pl i na serwerze mc.craftapple.pl Liczę że nie popełniłem jakichś błędów. [/color][/b][/font][/size]