Witam trafiłem na serwer przypadkiem wpisując coś w googlach trafiłem na waszą stronę, a potem na serwer ,po kilku dniach grania zatrzymała mnie ciekawa i miła atmosfera , z tej strony Konrad , gram na serwerze około miesiąca , gram na creativ'ie , gram w MC łącznie od wersji 1.2 albo 1.3 , Siemka zaczynam coś tam budować od kilku dni jeszcze dużo pracy ale zawsze coś
Kethup Witej na CraftApple. Mamy nadzieję, że spodoba Ci sie tutaj na tyle byś został na długo Wspaniała budowla. Mam małą wskazówkę Trochę nie pasuje mi do niej śnieg. Jeśli Ci to nie przeszkadza to nie ma sprawy Ale jakbyś chciał zmienić typ biomu na swojej działce to polecam wpisać /p biome desert albo /p biome plains - myślę, że te dwie powinny być odpowiednie. Pełną listę znajdziesz na /p biomelist Miłej gry
dziękuje za pomoc , po zrobieniu zdjęcia zmieniłem to ponieważ podczas budowy nie przeszkadzało mi to za bardzo [hr] Ja mam takie pytanie , czy jest możliwość dostania drugiej działki ? bo skończyłem budowle zapraszam pod /p Kethup a chętnie bym sobie coś zbudował
kethup Jedynym rozwiązaniem jest kupienie rangi Vip lub SVip. Możesz to zrobić tutaj : Vip lub SVip Vip może mieć na Creative 3 działki a SVip 5.
raczej nie jestem zainteresowany wydawaniem pieniędzy na działki , równinie dobrze mógłbym sobie to zbudować na singlu