Dokładny nick w grze: Kethup Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 godz Ile masz lat: 18 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) : creative Jak długo grasz w Minecraft: od wersji 1.3 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: około miesiąca Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: miałem kiedyś swój serwer . oraz byłem administratorem na serwerze *** Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): to zależy jakie są pluginy bo podstawowe chyba znam każdy Dlaczego Ty: Ponieważ mam długie doświadczenie oraz wiedzę która umiem wykorzystać , i po prostu chce pomóc Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 18 lat , gram w mc dla odprężenia oraz chęci projektowania własnych budowli ,na co dzień pisze strony internetowe . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX , Wioletta ,MrAstar ,Pearl ,adsone ||Pomocnik|| DejVoo Aikoo RaddiPL Nazilord24 Jakie obowiązki ma Pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
Jestem na NIE 1)Nie widziałem Cię jeszcze na serwerze. 2)Zareklamowałeś inny serwer lepiej to szybko wykasuj. 3)Nie udzielasz się na forum. 4)Pisze żeby wymienić członków EKIPY czyli Pomocników i Moderatorów. A Admini i ViceAdmini to jest już Administracja. Nie odpisałeś na punkt ,,Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? 5)Podanie troche nie czytelne. 6)Jakbyś miał 18 to byś nie reklamował innego serwera. (nic nie sugeruje)
Podanie Okropne Jestem na WIELKIE NIE *Administacja to nie nie ekipa *Nawet ci sie niechcialo przepisac obowizkow i ekipy tylko kopiuj wklej *Nie widze cie na serwerze zebys pomagal *Napewno nie ma 18 lat stwierdzam to po twojej umiejestnosci pisania i zrobionych bledach POZDRAWIAM AIDAN WARN ZA REKLAME!!!