nick: piotr9999 ile czasu możesz poświęcić?:4h dziennie ile masz lat?: 12 lat na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu?: survival jak długo grasz w minecraft?: 6 lat jak długo grasz na tym serwerze?: 3 mies. czy miałeś kiedyś tu bana?: nie czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: tak jako admin czy znasz komendy pomocnika?: kick, mute, ban, tempban, unban, thor, vanish, tp, gm 1. dlaczego ty?: Myślę że spodobało mi się to ponieważ uważam że jestem dobrym kandydatem zważając na to że pełniłem tą role na innych serwerach i nie zostałem wyrzucony/zdegradowany. opisz się w kilku długich zdaniach:Mam 12 lat uczęszczam do 6 klasy moim hobby jest matematyka i pływactwo. Jestem rozsądny i umiem także sprawdzać dobrze graczy. Jako administrator na innych serwerach pełniłem bardzo ważna role i umiałem sobie z nią poradzić. Nie jestem taki żądny władzy jak to inni lecz lubię jak jest czysto na serwerach a nie jest brudno od cheaterów lubię minecraft gram w tą grę od 6 roku życia pierwszy raz grałem z bratem na multiplayer to była wersja 1.7 beta wtedy nawet chleb się nie stackował mój brat już nie gra obecnie w minecraft a ja nadal. (przepraszam ale nie chciało mi się dzielić na zdania).:sleepy: