A więc wielu to ucieszy ale chcę aby znali prawdę, nie posiadałem kill aury mówiłem tak bo chciałem sprawdzić osoby w moim gronie czy są zaufane niestety tak się nie stało odszedłem od klanu Pawła - (marysia012350) który manipuluje administracją oraz graczami z czego w dalszych konsekwencjach było to że dostałem bana oraz zostałem zabity przez gracza reconnect który się teleportował na vonishu do mnie i mnie zabił dziecinna postawa tego aroganckiego skurwy syna dobiła mnie i załamała jak można taką władze dać dziecku :banansex: rlsex: ... niestety to tylko gra lecz wydałem w nią pieniądze z serwerowni którą posiadam chciałbym podziękować tak naprawdę Anastazji i Oliwi które były chyba normalne z tego po jebanego grona wiec zapewne zostałem już okradziony z tego co posiadałem najcenniejszego na serwerze wiec nic innego mi nie zostało tylko powiedzieć siema i lecieć dalej.
Nie osadzaj za vanisha, jesli sie da sprawdzic to zobaczy admin ze ja go tpa i sobie ustawil home I jesli manipuluje adminsitracja to spoko
Masz dowody że reconnect się do Ciebie teleportował i Ciebie zabił. Wątpię czy takie zdarzenie miało miejsce.
Tak jak pisałem tepłem się do ciebie raz w życiu przez /tp i było to z powodu kiedy wydobywałes dziwne ilości diamentów (Sytuacja odbyła sie dzisiaj) i chciałem zobaczyć co robisz (Spotkałem sie z patem u ciebie więc pat moze to potwierdzic), lecz homa nie ustawiłem co mozna zobaczyć w logach serwera. Homa dał mi marysia012350 wczoraj po tym jak Albercik24 dostał bana i wtedy ustawiłem (To też mozna sprawdzić w logach) i dzisiaj tego homa wykorzystałem do zabicia ciebie. To tyle z mojej strony, Nareczka kolego
Chciałbym jeszcze dodać że, widziałem reconnecta jak był u Albercik24 ale tylko na /v i ciągle był w ruchu, więc nie miał by kiedy ustawić /sethome. Myślę że wątek jest do zamknięcia.
hahahah leże Może mi nie wypada,ale cała sytuacja jest co najmniej śmieszna,a post pozostawiam do usunięcia,według mnie jest on nie odpowiedni. W każdym bądź razie polecam zalogować się do życia,a nie żyć grami Pozdrawiam Wymiot