1.Nick z gry: QJUT 2.Data otrzymania bana: 08-03-2015r godz. 18:06 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Przychodzi do mnie brat mówi żebym kliknął "x" to sobie kliknąłem i pokazało mi rudy. Pobiegłem po kilof i losowy tp i wio kopać. Kopie i kopie i ban. Brat się śmieje ja poker face, a on na to, że to jest nielegalne i, że jestem debil -_-, trochę racja. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Nie wgrywałem tego Xray-a i tylko przez swój debilizm nie wpadłem na to, że to jest oszustwo. Chce ub bo ja gram z kolegą, którego do Was sprowadziłem -_- Dziękuję jeśli komuś chciało się to czytać :/ MC już przeinstalowalem.
Dostałeś bana na tydzień (Ja go wystawiłem), dobrze, że się przyznałeś jednak mimo to sądzę, że powinieneś ten tydzień zostać na banie. Powody przedstawię vice lub adminowi którego proszę o kontakt w tej sprawie.
Więcej nie będę pisał, bo się jeszcze bardziej pogrąże :/ interesuje mnie jeszcze co stanie się moim EQ, rudy i inne mogę wywalić tylko kilofa mi szkoda i stroju.
QJUT to nie moja sprawa że twój "brat" kazał ci nacisnąć "x". I może jeszcze napiszesz ze to brat ci xraya ściagnal...Nie masz na to dowodow. _______________________ POZDRAWIAM MAX
Szkoda, że w takim przypadku osoby nie tracą całego eq. :-/ Skoro okradają innych to nie powinny zatrzymywać eq. :dodgy:
Nie musisz mi wieżyć, zależy od człowieka. I czemu "brat" , nas jest 4 i tylko 1 komp więc... To ja już nie chce UB wolę sobie spokojnie poczekać do 15 marca o ile wgl jeszcze wrócę na applecraft. Do zobaczyska, może [hr] ThreeEyedMaster kto i kogo okradł? :/ [hr] Martyna a Ty może masz dowody na to, że to ja go pobralem, bo ja nie sądzę.
On jest potrzebny, pokazuje ludzi jacy są w stosunku do innych. Bo podstawa serwera to "sympatyczni" gracze. :|
QJUT reconnect i tak cie ulgowo potraktowal dal ci bana na krotki okres. ----------------------------------------- Pozdrawiam Aidan