Co Wy na to aby wprowadzić taki dodatek że z zabitego gracza, przez innego gracza wypada Jego głowa? Wiadomo o co chodzi Sporo ludzi ma skiny, więc myślę że się trochę urozmaici, zbieranie głów może być też pasją
Jestem na nie, wiele było by z tego problemów. Jednym będzie źle bo ktoś zrobi tak zwaną "lodziarę" to już podchodzi pod obrazę. Za dużo sprawdzania będzie kto ją posiada a kto nie
Już wiem co to lodziary. No jest to jakas obraza, ale przecież można to potem zgłaszać na forum i tyle. deevee1982
To wiesz ile takich zgłoszeń będzie? Za dużo "spamu" wiem jakie problemy wychodziły z tego powodu z serwera na, którym wcześniej grałem. Potem tylko płacz i bluzgi bo ktoś ma jego głowę.
No i co z tego, że będzie dużo. Teraz mogę napisać tablicze z wulgaryzmem na ciebie. Głowy to ma być trofeum, a jak jakiś idiota będzie obrażał graczy to wcześniej czy później dostanie jana. deevee1982
Fajnie jak są głowy. Ale nie fajnie jak są z tego problemy. Ale chyba będę na tak. Można dać na próbę
jestem na nie ponieważ: głowy drogi adminei i wszyscy wprowadzą bunt na serverze każdy gdy sie do kogos tepnie do jego domu zaczną sie bic wyzywac przez msg lub gdy nikogo ważnego niebedzei przez chata prosze o niewprowadzanie tego plugina to wywoła wielki bunt na serverze craftapple !
ja też na TAK grałem na serwerze na którym był ten plugin. Super zabawa i fajna ozdoba na ścianę. ŻADNYCH PROBLEMÓW CZY BUNTÓW NIE BYŁO !!!!!!!!!!!