1.Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Poswięcam serwerowi około 6 godzin. 2.Ile masz lat:Mam 13 lat. 3.Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwiecej czasu spedzam na Survivalu i sporo na sea. 4.Jak długo grasz w Minecraft: Gram 3,5 roku w minecrafta. 5.Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Na craftapple gram 1,5 roku. 6.Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie nie mialem nigdy bana. 7.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak byłem czatmodem. 8.Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick (nick) (powód) 9.Dlaczego Ty:Lubie pomagać innym. Jestem ogarniętą osobą myslę że poradze sobie w byciu pomocnikiem. 10.Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Bartek mam 13 lat lubię piłke koszykową. Jestem osoba ogarniętą jak na swój wiek. 11.Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:rzechodzenie koniem przez sciany. Latajace cuboidy. 12.Wymień kilku członków ekipy: |Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| reconnect ||Mod|| pat277 ----------------------------------------------------------------------------------- Pomocnicy ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| Aikoo ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 13.Jakie obowiązki ma Pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Brakuje jednego punktu. Podanie najładniejsze nie jest. Zachowanie na serwerze nienajlepsze. Mały wiek. Jestem na NIE.
Jestem na TAK 1) Brakuje jednego punktu, a mianowicie -Dokładny Nick w grze: 2) Wiek nawet odpowiedni. 3) Widzę Ciebie na serwerze. 4) Udzielasz się na forum. 5) Faktycznie jesteś ogarnięty jak na swój wiek. 6) Masz czasem fajne pomysły. 7) Podanie ładnie i w fajny sposób napisane. 8) Ostatni punkt powinno napisać swoimi słowami. 9) Punkty nie rozpisane. 10) Członkowie ekipy skopiowani... 11) Twoje zachowanie...
Jestem na N-I-E! Jestes nie mily dla graczy np. mnie Wyzywasz od frixow choc sam sie klepac nie umiesz. +Brakuje punktu
Jestem na NIE. Powody: Nie grasz tutaj 1,5 roku. Zachowanie na serwerze naganne. Wiek. Brak jednego punktu (pytania).
Jestem na ogromne NIE nie grasz ty 1,5 roku twoje zachowanie jest naganne brakuje 1 punkta Poadnie nie najladnijsze wiek nie pomagasz